Új Hyundai Ioniq flotta került az Air France KLM csoporthoz


Az Air France KLM csoport nemrég átvette 31 darab Hyundai Ioniq hibridmodellből álló új járműflottáját, amellyel a légitársaság földi károsanyag-kibocsátási szintjét igyekeznek csökkenteni.  

A Hyundai Ioniq kilométerenként 84 gramm széndioxid kibocsátásával és akár 3 liter/100 km fogyasztásával az új járműflotta tökéletesen megfelel a légitársaság azon elkötelezettségének, hogy a lehető leginkább fenntarthatóan működjön a mindennapi üzleti működés során. Az Ioniq járműflottát az Activa Contracts flottakezelő cég biztosította az Air France KLM részére, akik három éves, 45 ezer mérföldes (72 eKm) operatív lízing keretében használják az autókat.  

„Ezen alacsony károsanyag-kibocsátású járművek átvételével folytatjuk a fenntarthatóság iránti folyamatos elkötelezettségünket az Egyesült Királyságban” – mondta Benedicte Duval, az Air France KLM UK & Ireland ügyvezetője. „Hiszünk abban, hogy a valódi fenntarthatósághoz ezzel kell kezdenünk. Az új hibrid cégautó-flottánk átvételével növeljük belső fenntarthatóságunkat, mert úgy hisszük, hogy ez az üzleti terület minden területén fenntartható növekedéshez vezet.” 


„Az új járműflotta kiválasztása során az Activa Contracts konzultációra épülő elemzése figyelembe vette az Air France-KLM sofőrjeinek elvárásait is” – tette hozzá Steve Judge, az Activa Contracts területi vezetője és a Air France-KLM flottakezelője. „A flottakibocsátás lehető legalacsonyabb szintre szorítása kulcsfontosságú volt annak érdekében, hogy a munkatársak részesüljenek a létező legalacsonyabb természetbeni juttatások után kivetett adók előnyeiből, miközben azt is biztosítsuk, hogy a járművek a célnak is megfelelnek. A Hyundai Ioniq hibridek ezeken a területeken minden szempontból megfelelnek.”  

A Hyundai Ioniq a világ első olyan autója, amely egyetlen karosszériában kínál háromféle alternatív meghajtást. A vállalat kínál a típusból teljesen elektromos, konnektorról is tölthető hibridváltozatot és az Air France-KLM által is választott öntöltő hibridverziót is. A modell idén egy ráncfelvarráson esik át, amely várhatóan az év közepén érkezik meg Európába. 

Forrás: fleetnews.co.uk

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

Utazás az ismeretlenbe – a Kia Niro EV Erdélyben