Hyundai hibridekkel bővült az Europcar flottája


Az Europcar Mobility Group angol szervezete nemrég vásárolt 300 Hyundai Ioniq Hybrid modelljével jelentős mértékben tudta csökkenteni flottaemissziós értékét. 

A Hyundai Ioniq hibridek az Europcar londoni Heathrow és Gatwick, valamint Edinburgh  és Manchester város repülőterein, illetve London belvárosi részein, így a Marble Arch, Victoria és Kings Cross képviseletein lesznek elérhetőek  A járműveket az Europcar Modellválasztó szolgáltatás keretein belül lehet lefoglalni, amely lehetőséget ad a vásárlóknak nemcsak a járműkategória, de a konkrét modell választására is. 

„Folytatjuk azon modellek beszerzését, amelyek a legjobbak a mai autópiacon és a Hyundai Ioniq modellje a kulcsfontosságú helyszíneken lesz elérhető, amivel kielégítjük az elfoglalt utazók szükségleteit” – mondta Gary Smith, az Europcar Mobility Group UK ügyvezetője. „Ez a tökéletes választás azon városokban közlekedő ügyfeleink számára, akik szeretnék csökkenteni emissziójukat.” 


„Ahogyan a globális autópiac továbbra is a villamosítás felé mozdul, a relatív tapasztalatlanságuk miatt számos vásárlónk bizonytalan a technológiával kapcsolatban” – mondta Michael Stewart, a Hyundai Motor UK flottaigazgatója. „Az Europcar Modellválasztási rendszerével a vásárlóknak lehetősége van hosszabb távon is kipróbálni a hibridtechnológiát, amelynek segítségével megérthetik, hogyan képes a hibridtechnológia könnyedén csökkenteni a járművek emisszióját.”

2018-ban a Hyundai összesen 50 571 autót értékesített flottapartnerei részére az Egyesült Királyságban, ami a teljes értékesítés 56,2 százalékát tette ki. A flottaértékesítésben kulcsfontosságú szerepet játszó modellek között a Tucson 19 919 darabbal és 7 625 darabbal az i10 modellek voltak a legsikeresebbek, míg az Ioniq modellcsaládból 6 360 darabot értékesítettek flottapartnerek részére.  

Forrás: fleetworld.co.ukhyundai.news

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését