Új vezető a Hyundai Dizájn-innovációs részlegénél


A Hyundai Motor bejelentette, hogy a Hyundai Dizájn-innovációs csoportjának élére Juho Suhot nevezték ki aki két évtizedes szakmai tapasztalatával a jövő mobilitási megoldásainak megvalósításán dolgozik majd.  

A Hyundai Dizájn-innovációs csoportja olyan szervezet, amely a legújabb dizájntrendek gyors és rugalmas integrálását teszi lehetővé a vállalat számára. A szériagyártású járművek fejlett kialakítása mellett ez a csoport lehetőséget ad arra, hogy olyan külső, nem formatervezéssel foglalkozó szervezetekkel kerüljenek kapcsolatba, akik a jövő mobilitási megoldásait keresik. 


Suh kinevezése a várakozások szerint tovább erősíti a Hyundai azon képességét, amivel a gyorsan változó dizájntrendek közepette is az élen maradjon és meg tudja őrizni versenyelőnyét a jövő technológiái terén. Különösen Suh nagyteljesítményű elektromos járművek terén szerzett tapasztalatai segíthetik hozzá a vállalatot ahhoz, hogy a következő szintre emelje a vállalat jövőbeli villanyautó-kínálatát.  

„Autóipari formatervezési tapasztalataimat és intuícióimat az Egyesült Államokban egy tömegmárkánál, Európában egy prémium márkánál, valamint Kínában egy villanyautó márkánál szereztem” – mondta Juho Suh. Mindazzal, amit a különböző régiókban és márkáknál megtapasztaltam, segíteni fogom a Hyundait az innovatív jövőbeli terveinek megvalósításában.”


 „Biztos vagyok benne, hogy Suh nagyban segítheti formafilozófiánk kiterjesztését a jövőben bemutatkozó modelljeinkre” – mondta Sang-yup Lee, a Hyundai formatervezési központjának alelnök vezetője, Suh főnöke. „Hatalmas tapasztalata továbbfejleszti a Hyundai hosszú távú formai tradícióit annak érdekében, hogy ebben a dinamikusan változó világban megfeleljünk az ügyfelek gyorsan változó igényeinek.”

Suh legutóbb a NIO kínai villanyautó-gyártó sanghaji formatervezési stúdiójának vezetője volt. Azt megelőzően több mint 3 évet a BMW formatervezési részlegénél olyan munkái voltak, mint az X5, X6, a 3-as és a 8-as sorozat kezdeti tanulmányainak formai áttekintése. Az amerikai General Motorsnál töltött évei alatt pedig ő vezette a Jay Lenonak készült egyedi Ecojet modell kialakítását. A koreai születésű tervező a New York-i Pratt Intézetben ipari formatervezést tanult, ahol főiskolai és mesterképzésben is részt vett.   

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

Utazás az ismeretlenbe – a Kia Niro EV Erdélyben