Izgalmas tanulmányt hoz a Hyundai Genfbe


A Hyundai Motor olyan új koncepcióautót tervez a Genfi Autószalonon bemutatni, amely stílusával, megjelenésével az Érzéki Sportosság formanyelvet a következő szintre emeli.  

A Hyundai Motor a közelgő Genfi Nemzetközi Autószalonon, 2020. március 3-án leplezi le vadonatúj elektromos Prophecy tanulmányautóját, amely a vállalat formatervezési nyelvének legújabb irányzatát fejezi ki. A koncepció egészen a kiállítás végéig, március 15-ig látható lesz. A tanulmány nem véletlenül kapta a Prophecy nevet, hiszen annak célja a Hyundai jövőbeli formatervezésének irányzatát meghatározni, miközben a Hyundai villanyautó-palettájának formatervezési ikonjává válik.

A Hyundai „Érzéki Sportosság” formatervezési filozófiájával összhangban az új koncepció gyönyörű sziluettet kapott, amelyet a széles hátsón kecsesen kidomborodó ívek egészítenek ki és együttesen kiváló aerodinamikát biztosítanak. A hátsó oldalon kialakított, hajóra emlékeztető vonalvezetést a beépített légterelők és hátsó lámpatest pixelfényei egészítik ki. 


„A Prophecy tanulmányautó nem követi az autóipari trendeket” – mondja Sang-yup Lee, a Hyundai Motor globális formatervező központjának vezetője. „Ez az autó az időtlen szépséget hangsúlyozza, amely kiállja az idő próbáját. Ikonikus formája a Hyundai formatervezési spektrumának még szélesebb horizontok felé történő kibővítésére szolgál.” 

A Prophecy villanyautó-tanulmányt március legelején, a Genfi Autószalonon mutatja be a Hyundai, ahol a „Valódi fejlődés az égben” koncepció keretében mutatják be az „Emberiség Fejlődése” márkairányzat által ihletett villamosítási stratégiájukat.


Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését