A Hyundai az MLB World Tour Szöul hivatalos szponzora

A Hyundai Motor lett a hivatalos szponzora az MLB World Tour Seoul Series baseball bajnokságsorozatnak, amely Dél-Korea egyik legjobban várt globális sporteseményeként először került megrendezésre az országban.

A Major League Baseball által szervezett MLB World Tour egy globális turné, amelyen a különböző országokban lejátszott alapszakasz-mérkőzések szerepelnek, így az idei mérkőzéseket a Dominikai Köztársaságban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban és Koreában játsszák. A Seoul Series meccseit a Gocheok Sky Dome-ban rendezték meg, ahol a Los Angeles Dodgers és a San Diego Padres mérkőzött meg meg március 20-án és 21-én.

Az MLB World Tour Seoul Series melletti elkötelezettsége részeként a Hyundai Motor hat Universe üzemanyagcellás buszt bocsátott csapatszállító járműként rendelkezésre, így ez volt az első olyan alkalom, amikor az MLB résztvevői ilyen járműveket használtak. Emellett a vállalat a sorozat hivatalos járműveiként személygépkocsikból álló flottát is biztosított, köztük egy Genesis GV80, egy Genesis G80, három IONIQ 5, három IONIQ 6, három hétüléses Staria és egy kilencüléses Staria modellt. Ezek zökkenőmentes szállítást biztosítottak a játékosok számára koreai tartózkodásuk alatt.

A hidrogénüzemű buszok Major League Baseball általi első használatán túl az MLB World Tour Seoul Series számos más „első alkalmat” is képviselt. Nevezetesen, ez volt az első olyan alkalom, amikor a Hyundai Motor szponzorált egy MLB-sorozatot, amely az első MLB-játékokat is jelentik Dél-Koreában, így sok koreai baseball-rajongó először vehetett részt ilyen MLB-mérkőzésen. Ez volt az első Koreában megrendezett meccs számos neves MLB-játékos számára, mint például Ha-seong Kim, az első ázsiai születésű beugró, aki elnyerte az Aranykesztyűt és most korábbi otthonába, a Kiwoom Heroes stadionba a Padres tagjaként tért vissza.

A sorozat számos „első alkalmával” összhangban a Hyundai Motor egy sor programot készített az „Első út” koncepciója alatt, ami az első „úti” vagy „távoli” játékokat jelenti Koreában az MLB számára és az autógyártó első hivatalos MLB szponzorálását is egyben. Ezen történelmi elsőségek emlékére a vállalat „Az első IONIQ Hazafutás” eseményt is megrendezte. Az a játékos, aki a nyitómeccsen teljesítette az első hazafutást, egy IONIQ 5 elektromos járművet kapott.

A vállalat emellett kiállította az IONIQ 5 speciális Seoul Series változatát is, amely a két Seoul Series csapat logójával és színes mintázattal hívta fel magára a figyelmet. A művészi autó – felerészben „Dodgers Blue”, fele részben „Padres Gold” színben – március 17. és 21. között kiállításra is került a Gocheok Sky Dome stadion előtt.

Ezen túlmenően a vállalat egy vásárlói részvételi programot is lebonyolított, ahol az MLB World Tour Seoul Series jegyeket és nyereményeket ajánlott fel egy sorsoláson keresztül azoknak az ügyfeleknek, akik február vége és március eleje között a Hyundai elektromos járműveit tesztelték. Ennek az eseménynek az volt a célja, hogy koreai és japán vásárlói és baseball-rajongók számára egyaránt lehetőséget biztosítsanak az elektromos járművekkel való első tapasztalatok megszerzésére.

A Hyundai Motor hivatalos szponzorként részt vett négy különleges kiállítási játékban is, amelyekben a Dodgers, a Padres, a koreai válogatott baseballcsapat, az LG Twins és a Kiwoom Heroes vett részt. A társaság csapatbuszokat biztosított ezekre a játékokra, biztosítva a játékosok zökkenőmentes közlekedését.

Forrás: hyundainews.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei