A Hyundai villanyautó-csereprogramot indított Dél-Koreában

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a dél-koreai piacon bevezeti az elektromos járművek csereprogramját, amellyel az villanyautók értékesítését kívánják úgy fellendíteni, hogy versenyképes ösztönzőket kínálnak a vásárlóknak.

A Hyundai elektromos modelljeinek, köztük az IONIQ 5 és IONIQ 6, valamint a Kona Electric vásárlói a már meglévő járműveiket tanúsítvánnyal rendelkező használtautó-szervizeken keresztül beszámíthatják egy új villanyautó vásárlásába. Ez a csereprogram, amelyet a fogyasztói költségterhek csökkentésére az okostelefon-iparban általánosan már használnak, lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy visszaadják régebbi termékeiket és alacsonyabb áron vásároljanak újakat.

Azok a Hyundai és Genesis villanyautó-tulajdonosok, akik járműveiket minősített használt autószerviznek adják el, az eladási ár 2 százalékáig további kompenzációt, valamint 500 ezer vonos (kb. 140 eFt) kedvezményt is kapnak új Hyundai elektromos járművek vásárlásakor. A program kiterjed akár más márkájú belsőégésű motoros és hibridjárművek tulajdonosaira is, akik a kedvezményt az új Hyundai vagy Genesis villanyautó vásárlásokhoz használhatják fel. Új IONIQ 5, IONIQ 6 vagy Kona Electric modellek vásárlásakor az ügyfelek akár 4 százalékos kompenzációt és 300 ezer vonos (kb. 82 eFt) kedvezményt is kaphatnak az eladási árból.

A Hyundai márciustól kezdte meg használt elektromos járművek vásárlását, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően megcélozva a 120 ezer km-nél kevesebb futásteljesítményű, két évnél idősebb, de nyolc évnél fiatalabb Hyundai és Genesis márkájú villamosított modellek cseréjét. A beszámított használt elektromos autók alapos átvizsgáláson és felújításon esnek át, beleértve az akkumulátorvezérlő rendszer és a töltőberendezések ellenőrzését is, mielőtt tanúsítvánnyal rendelkező használt Hyundai és Genesis járműként értékesítik őket.

A Hyundai emellett a nagyfeszültségű akkumulátorok állapotának értékelésére egy akkumulátor-besorolási rendszert is bevezetett, és meghatározott kritériumok alapján osztályozza a jármű továbbértékesítésre való alkalmasságát. A Hyundai azt tervezi, hogy egy hónapon belül megkezdi a tanúsítvánnyal rendelkező használt elektromos járművek értékesítését.

Ez a kezdeményezés a Hyundai azon törekvését támasztja alá, amely szerint az elektromos mobilitást elérhetőbbé és vonzóbbá tegye Dél-Korea szélesebb közönsége számára.

Forrás:koreabizwire.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei