Az Magyar Orvosi Kamara kiemelt autós partnere a Hyundai lett



 
– A Magyar Orvosi Kamara és a Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon stratégiai megállapodást kötött. A magyarországi orvosok szakmai szervezetének a szerződés aláírásával új, kiemelt autós partnere lett a Hyundai. A szerződés szerint a Hyundai olyan speciális kedvezményt dolgozott ki a kamarai tagsággal rendelkező orvosok számára, melynek segítségével jelentős árelőnnyel juthatnak hozzá a munkaeszközként használatos gépjárművükhöz. A kedvezmények modell, és felszereltség függőek, és minden érdeklődő egyedi ajánlatot kap majd. A szerződés a mai nappal lép hatályba és határozatlan időre szól, vagyis mindkét fél elkötelezte magát a hosszútávú együttműködés mellett.
„Azért választottuk stratégiai partnerünkké a Hyundai-t, mert olyan autógyártót kerestünk, aki teljes és széles, valamint impozáns modellpalettával rendelkezik, kínálatában megtalálhatóak a mindennapi robothoz használatos városi kisautótól a terepjárón át, a nagyméretű, prémium modellekig minden. A Hyundai modellpalettája üde, változatos, és mindemellett kiváló ár-érték arányú gépjárműveket gyártanak. A legfontosabb szempont mégis az volt, hogy a Hyundai nyújtja jelenleg a legelőnyösebb gyártói garanciát, hiszen az öt év kilométer-korlátozás nélküli jótállás, kiegészítve az ingyenes útmenti segélyszolgálat szolgáltatással, és az évenkénti egyszeri átvizsgálással, az verhetetlen. Mivel az orvostársadalmat szintén érzékenyen érinti a válság, az autók cseréjére általában csak több év elteltével kerül sor. Sokan munkaeszközként használják autójukat, ezért kizárólag megbízható, alacsony fenntartási költségű gépjárműveket szeretnének birtokolni. Az, hogy a Hyundai öt év nyugalmat vállal, garancia a gépjárművek megbízhatóságára, kiváló műszaki hátterére. Számunkra ez volt a döntő érv.” – kommentálta Dr. Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.
A Hyundai kínálata hamarosan további modellekkel bővül, idén szeptemberben érkezik a Hyundai teljesen új, alsó-közép kategóriás szedánja, az Elantra, valamint a D-kategóriás üzleti autó, az i40, amely elsőként kombi változatban, majd év végétől szedán kivitelben is kapható lesz a Hyundai márkakereskedésekben. A méltán népszerű i30-as modell pedig jövő év elején újul meg. A Hyundai egyébiránt elkötelezett híve a környezettudatos autók gyártásának, ezért minden modellje kapható BlueDrive kivitelben, mely csomag tartalmazza az ISG (Idle Stop and Go – a motor a piros lámpánál leáll, majd újraindul) rendszert, valamint alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsokat.
„Pozitív eredménynek tartom, hogy a Magyar Orvosi Kamara kiemelt autós partnerei lehettünk. Bízom abban, hogy minden vásárlói igényt hatékonyan, és zökkenőmentesen ki tudunk elégíteni. A Hyundai gépjárművek mind esztétikailag, mind műszakilag hatalmas fejlődésen mentek keresztül az utóbbi években. A gyár rengeteg pénzt és energiát fektetett abba, hogy minden kategóriában megbízható, vonzó modelleket gyártson. Az új modelleket egytől egyik az európai igényekre szabták, mind formailag, mind műszaki tartalmukat tekintve. Bízom benne, hogy a közeljövőben azzal segíthetjük a hazai orvosok áldozatos munkáját, hogy autóinkkal megbízhatóan eljuthassanak betegeikhez, vagy szeretteikhez munka után.” – tette hozzá Markó Zoltán, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.
„Fontosnak tartom, hogy a Hyundai országos hálózattal rendelkezik, így a vidéken praktizáló orvosok is könnyedén megtekinthetik, kipróbálhatják az általuk választott Hyundai modellt, és a szakszervizek is professzionális háttérrel, és szakképzett személyzettel várják majd a Hyundai tulajdonosokat. Az is fontos szempont, hogy a környezettudatos autózás hívei választhatnak BlueDrive csomaggal szerelt Hyundai modellt is, így elérhető áron alacsonyabb fogyasztású, és kevesebb károsanyag-kibocsátású gépjárművel közlekedhetnek, amellyel hozzájárulhatnak gyermekeik egészségesebb jövőjéhez, környezetéhez.” – tette hozzá Dr. Éger István, a magyar Orvosi Kamara elnöke.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei