Jövőbemutató szövetséget kötött a Hyundai és a GM

A Hyundai Motor és a General Motors a héten egy olyan szándéknyilatkozatot írt alá, amelynek keretében megvizsgálják a közös járműfejlesztések, gyártási és a jövő tiszta energiatechnológiai együttműködéseinek lehetőségeit mindkét cég hatékonyabb működése érdekében.   

A General Motors és a Hyundai Motor megállapodást írt alá a kulcsfontosságú stratégiai területek jövőbeli együttműködésének feltérképezésére. A GM és a Hyundai keresni fogja azokat a lehetőségeket, amelyekkel kiaknázzák egymást kiegészítő méreteiket és erősségeiket annak érdekében, hogy csökkentsék a költségeiket és gyorsabban eljuttassák a járművek és technológiák szélesebb körét az ügyfelekhez.

A lehetséges együttműködési projektek a személy- és haszongépjárművek, a belsőégésű motorok, valamint a tiszta energia, az elektromos és hidrogéntechnológiák közös fejlesztésére és gyártására összpontosítanak. A két vezető globális autógyártó emellett felülvizsgálja a kombinált beszerzés lehetőségeit olyan területeken, mint az akkumulátor nyersanyagai, az acél és más területek.

A keretszerződést a Hyundai Motor Group ügyvezető elnöke, Eui-sun Chung és a GM elnök-vezérigazgatója, Mary Barra írta alá. Barra szerint a két vállalat közötti együttműködésben megvan a lehetőség a járműfejlesztés hatékonyabbá tételére azáltal, hogy nagyobb léptéket és fegyelmezett tőkeallokációt támogat. „A GM és a Hyundai egymást kiegészítő erősségekkel és tehetséges csapatokkal rendelkeznek” – tette hozzá Barra. „Célunk, hogy felszabadítsuk mindkét vállalat léptékét és kreativitását, hogy még versenyképesebb járműveket szállíthassunk az ügyfeleinknek még gyorsabban és hatékonyabban." 

A Hyundai és a GM rugalmassága és agilitása lehetővé teszi mindkét vállalat számára, hogy felfedezzék egymással megosztott képességeik fejlesztését. „Ez az együttműködés lehetővé teszi a Hyundai Motor és a GM számára, hogy felmérjék a versenyképesség fokozásának lehetőségeit a kulcsfontosságú piacokon és járműszegmensekben, valamint költséghatékonyságot és erősebb vásárlói értéket biztosítsanak kombinált szakértelmünk és innovatív technológiáink révén." – mondta Eui-sun Chung, a Hyundai Motor Group ügyvezető elnöke.

A nem kötelező erejű szándéknyilatkozat aláírását követően haladéktalanul megkezdődik a lehetőségek felmérése és a kötelező érvényű megállapodások felé való előrelépés.

Forrás: www.hyundai.news/

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai is bevezetheti autóiban a fizetős funkciókat

Alapvető értékek - Hyundai i30 1.4 MPi Life teszt

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését