A Hyundai N-szériás villanyautóinak telepített töltőállomást

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a dél-koreai Inje Speedium versenypálya mellett egy kifejezetten a márka N szériás termékeire specializálódott villámtöltő állomást állított fel az elektromos járművek számára.

Az N szériás elektromos sportautókra fókuszáló speciális villámtöltő állomás egyidejűleg akár 10 tisztán elektromos járművet is képes tölteni 200 kW-os sebességgel. A vállalat azt is bejelentette, hogy az állomás felállításán túl a Hyundai IONIQ 5 N sportmodell tulajdonosai egészen 2028-ig teljesen ingyenesen használhatják ezt az N töltőállomást, amelyhez egy dedikált töltőkártya is jár.

Habár az N töltőállomás természetesen elsősorban az IONIQ 5 N tulajdonosokat célozza meg, a nagyteljesítményű villámtöltő más elektromos járművek tulajdonosai számára is rendelkezésre áll. A Hyundai márkájú villanyautók tulajdonosai 25 százalékos kedvezményben részesülnek a töltési díjakból, míg a más márkák elektromos autóinak tulajdonosai a helyi EVSIS alkalmazáson keresztül használhatják a töltőállomásokat.

„Az N sportmárkára specializálódott villámtöltő állomás bemutatása után is folytatjuk a beruházásokat és a nagyteljesítményű villamosítási ökoszisztéma fejlesztését annak érdekében, hogy ügyfeleink biztonságos és kényelmes módon élhessék át a vezetés örömét” – mondta a Hyundai Motor egyik képviselője a töltőállomás átadásán. 

Ezenkívül a Hyundai Motor ugyanazon a napon „Tulajok napja” rendezvényt is szervezett az IONIQ 5 N első tulajdonosai számára, amely kifejezetten a nagyteljesítményű elektromos járművek képességeit még nem ismerő vásárlók igényeire szabott vezetési oktatási programokat kínált.

Forrás: thekoreancarblog.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei