Az Eintracht Frankfurt vezetője is Hyundai IONIQ 5 villanyautóval jár

A Hyundai Motor Deutschland GmbH nemrég a labdarúgást támogató programja keretében átadta az IONIQ 5 villanyautó egy példányát Axel Hellmannak, az Eintracht Frankfurt igazgatósági tagjának.

A német Bundesligában játszó Eintracht Frankfurt futballklub támogatásának részeként a Hyundai Motor Deutschland GmbH átadta legújabb és 800 voltos rendszerével a legkorszerűbb IONIQ 5 akkumulátoros elektromos modelljét az Eintracht igazgatósági tagja. Axel Hellmann részére. A flotta új elektromos zászlóshajója mellett az Eintracht már több mint 60 darab Hyundai modellje 85 százalékban alternatív hajtásokkal van felszerelve, a hibridtől a teljesen elektromosig, beleértve a bestseller Hyundai Kona Electric modellt is.



„Számomra az IONIQ 5 a belépő az e-mobilitás világába és az első teljesen elektromos járművem” – mondta Axel Hellmann, az Eintracht Frankfurt Fußball AG igazgatósági tagja. „A kiemelkedő dizájn mellett ez volt az első dolog, ami lenyűgözött. Olyan érzésed van, mintha egy 5.0-s járműben ülnél. A teljes megközelítés rendkívül jövőorientált és a modernségre tervezett. Az Eintracht Frankfurtban mi is tisztában vagyunk azzal, hogy a fejlődés az e-mobilitás felé halad. Elsődleges célunk, hogy munkatársainkat Hyundai modellekkel lássuk el. Erre építve szeretnénk biztosítani, hogy sok rajongónk láthassa, milyen kiváló minőséget kap elfogadható áron – különösen az e-mobilitás területén. A Hyundai-jal a jövőbe utazunk és szándékosan hosszú távú partnerséget kötöttünk." 

A Hyundai minden fontos alternatív hajtást kínál szériában, a 48 voltos hibridektől kezdve a teljes hibrideken és a konnektoros hibrideken át a tisztán akkumulátoros elektromos modellekig és az üzemanyagcellás autóig. A Hyundai IONIQ 5, a teljesen elektromos Hyundai IONIQ almárka első, kifejezetten a márka elektromos járműveihez kifejlesztett Elektromos Globális Moduláris Platformra (E-GMP) épülő modellje nemrég került piacra Németországban. A Hyundai az első olyan tömeggyártó, amely bevezette a 800 voltos technológiát egy szériamodelljében.

A Hyundai Motor Deutschland a 2020/21-es szezon kezdete óta – és legalább 2023 -ig – az Eintracht Frankfurt mobilitási és prémium partnere. A Hyundai számára az Eintracht Frankfurt és támogatói mozgósítása áll a középpontban. A Hyundai minden futballtevékenysége mindig a rajongókra összpontosít. Ők képezik minden futballklub alapját és szívét, ezért nagy jelentőséggel bírnak szponzorai számára is.

„Szponzori tevékenységeink részeként nemcsak a csapatot támogatjuk, hanem exkluzív kampányokat és különleges ajánlatokat is kínálunk a szurkolóknak” – mondta Christina Herzog, a Hyundai Motor Deutschland marketing és sajtóigazgatója. „Szeretnénk lehetőséget biztosítani az Eintracht tagjainak, hogy kényelmesen és környezetbarát módon utazhassanak csapatuk meccseire." 

A Hyundai, mint a Hertha BSC autós partnere és szponzora, több éve tevékenykedik a Bundesligában. A professzionális sport iránti elkötelezettsége mellett – a Hyundai a FIFA labdarúgó világszövetségnek és az európai topcsapatok, a Chelsea FC, az Atlético Madrid és az AS Roma partnere is – a Hyundai 2017 óta az amatőr futballban is különböző módon tevékenykedik és így az "Amatőrből világbajnok" mottót hitelesen és fenntarthatóan élheti meg.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei