Tízmillió Hyundai készült Indiában

A Hyundai Motor indiai leányvállalata 1998 óta Chennai melletti gyártóbázisán készíti új autóit, amelyek közül a legújabb Alcazar lett a tízmilliomodik elkészült jármű.

A Hyundai Motor India Ltd (HMIL) újabb termelési mérföldkövet ért el azzal, hogy hihetetlen ütemben bővülve 10 millió autót készített India legmodernebb, Tamil Naduban, Chennai közelében található gyárában. A Hyundai Alcazar modell egy példánya lett a 10 milliómodik autó, amely a HMIL Sriperumbudur-i üzemében gurult le a gyártósorról. Thiru. M.K.Stalin, Tamil Nadu minisztere is megjelent az eseményen és a jeles esemény alkalmából kézjegyével látta el az autó motorháztetőjét.

„A 10 millió autó legyártása a Hyundai Make in India kezdeményezés elkötelezettségének történelmi mérföldköve” – mondta SS Kim, a Hyundai Motor India Ltd. vezérigazgatója. „Ezenkívül bemutatja Tamil Nadu állam társadalmi-gazdasági fejlődésének fellendítéséről és az ország önállóbbá tételéről alkotott elképzeléseinket. A Hyundai „Haladás az emberiségért” globális jövőképünk mindig pozitív változást hozott érdekeltjei és közösségei életébe. A közösségközpontú társadalmi értékű kezdeményezések mai elindítása egyike azon sok programnak, amelyeket a társadalom érdekében indítottunk. Köszönjük minden ügyfelünknek, akik továbbra is hisznek bennünk és a Hyundait a legmegbízhatóbb intelligens mobilitási megoldások szolgáltatójává tették."

A Hyundai 1998 szeptemberében a Hyundai első Koreán kívüli integrált autógyárának üzembe helyezésével kezdte meg üzemének működését. A Hyundai 750 ezer darabos kapacitással termelő gyárkomplexumában évente több mint 9 millió autót gyártott. Az üzemek intelligens gyártási tevékenységének alkalmazásával zéró pazarlás 100 százalékos vízvisszaforgató berendezéssel, a visszavezetett víz- és csapadékvíz-gyűjtő rendszerek felhasználásával, az Ipar 4.0 telepítésével, több mint 650 darab 4. generációs robotokkal, és a robotika automatizálásában az autógyártáshoz felhasznált mesterséges intelligencia révén valósul meg.

Az elmúlt 25 évben a Santrótól a legújabb Hyundai Alcazarig és a közös nyomócsöves közvetlen befecskendezésű dízelmotorok gyártásáig a Hyundai közkedvelt márkanévvé vált Indiában azáltal, hogy a szegmensek közötti mobilitás kiválóságát meghatározta és 2021 májusában az eddigi legmagasabb, 24% -os piaci részesedést is elérte.

A vállalat India egyik vezető gépjármű-exportőre, amely 2020 áprilisá és 2021 márciusa között 104 342 darab személygépjárművet exportált Indiából. Több mint 2 ezer Creta és Venue modellt szállítottak olyan tengerentúli piacokra, mint Mexikó, Szaúd-Arábia, Dél-Afrika, Nepál és Chile. Az új i20 modellt Afrika és a Latin-Amerika régió minden kulcsfontosságú piacára innen szállítják. A HMI a Chennai melletti Irungattukottai közelében található Walajabad vasúti csomópontból a Nepálba irányuló exportot is megkezdte.

Forrás: businessworld.in

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei