Hivatalos képeken a Hyundai új zászlóshajója

A Hyundai Motor hat évvel a hatodik generáció 2016-os bevezetését követően bemutatta vadonatúj hetedik generációs Grandeur, Koreán kívül néhány piacon Azera néven is árusított zászlóshajó limuzinjának merészen új dizájnját. 

A Hyundai márka csúcskategóriás limuzinjaként 1986-os debütálása óta a Grandeur vezeti a koreai limuzinpiacot olyan formatervvel és innovációival, amelyek a sikert és a prémium minőséget képviselik. A hetedik generációs Grandeur a kifinomultság új szintjére emeli a modellt, amely tele van innovatív formai utalásokkal és csúcstechnológiás részletmegoldásokkal, így a mobilitási szektorban végbemenő nagy átalakulást tükrözi anélkül, hogy szem elől tévesztené a modell hatalmas örökségét.

„A hetedik generációs Grandeur a múlt iránti tiszteletünket és elkötelezettségünket fejezi ki, amivel tovább lépünk a jövő felé” – mondta SangYup Lee, a Hyundai Design Center ügyvezető alelnöke és vezetője. „Az érzelmekkel teli design és a kifinomult vásárlói élmény révén új mércét hozunk létre a prémium limuzinok piacán."

A vadonatúj Grandeur külső formája a korábbi modellekből merít ihletet és a Hyundai Motor filozófiáját alkalmazva reflektál a múltra, miközben irányt szab a jövőnek is. A modell egyik leginkább szembetűnő jellemzője a tiszta méret és a kiváló arányérzék, amely egyensúlyban tartja a prémium és a dinamikus stílusjegyeket. A vadonatúj Grandeur-t a hajnal első fénye által ihletett Észrevétlen Horizont lámpatest határozza meg, amely kiemeli a modell széles kiállását és harmonizál a parametrikus ékszer hűtőrácsával. A Seamless Horizon lámpa a technológia és a művészet tökéletes ötvözete, amely a Grandeur jövőközpontú tervezési érzékenységét jellemzi.

A nagy limuzin tiszta méretét egyetlen karaktervonal emeli ki, amely simán és vízszintesen fut a fényszóróktól a hátsó lámpáig a karosszéria tiszta, megszakítás nélküli oldalain a keret nélküli ajtók és automatikusan felbukkanó kilincsek mellett, amelyek tükrözik a modell kortárs stílusát és kifinomultságát.

A Grandeur nyújtott tengelytávja harmonizál a merészen visszahúzódó burkolatokkal és a C-oszloppal azért, hogy kiváló térérzetet, valamint dinamikus és sportos arányokat biztosítson. Az „Észrevétlen Horizont” dizájnt a jellegzetes kombinált lámpán is alkalmazták, amely átíveli a feszes hátsó részt, kiemelve a modell karcsú, de magabiztos kiállását.

A vadonatúj Grandeur számára a Hyundai Motor körülölelő belső teret hozott létre prémium és fenntartható anyagokkal díszítve, hogy tiszta, kényelmes pihenést biztosítson a mozgalmas élethez. A hangulatvilágítás lágyan terül szét az ajtókárpiton és a műszerfal elején, az integrált kijelző jobb felső részén található interaktív világítás pedig új felhasználói élményt nyújt, miközben az ajtókárpitok mintázatait finom koreai esztétika jellemzi. Ezek az elemek együttesen megnyugtató teret biztosítanak az utasoknak a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.

A kormánykereket is az első generációs Grandeur egyküllős kialakítása ihlette és a kezelőszervek integrálásával és átrendezésével jelenlegi formájában született újjá, hogy még optimálisabb elrendezést biztosítson a vezető számára. A kormánykerékre helyezett sebességváltó gombbal a konzoltér rendezett és tiszta tárolási kényelmet és vezeték nélküli töltést biztosít, amely az ügyfelek különféle életstílusához és csatlakozási igényeihez igazodik.

A letisztult stílusú belső felületeken a tervezők valódi fát, alumíniumot és természetes festésű, hagyományos koreai mintára steppelt Napa bőrt alkalmaztak a további megkülönböztetés és finomítás érdekében. A limuzin belső és külső kialakítása bővelkedik fenntartható anyagokban: az eco-process Napa bőr mellett higiénikus, antibakteriális bőr is található a különböző érintési felületeken.

A vadonatúj Hyundai Grandeur első fotói után várhatóan néhány héten belül a vállalat újabb részleteket árul el az új modell kialakításáról, felszereltségeiről, illetve motorválasztékáról is. A Hyundai hivatalosan a jövő hónapban kezdi meg az új Grandeur koreai értékesítését, amelyre máris 80 ezer előrendelés érkezett. 

Forrás: hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei