A Hyundai kiállítással ünnepli kettős WTCR győzelmét

A Hyundai Motor 2023. február 10-ig különleges kiállítást és rendezvényeket szervez koreai központjában munkatársai számára, ahol a 2022-es túraautó-világkupa (WTCR) pilóta- és csapatbajnokságának kettős győzelmét ünnepli meg.

A kéthetes rendezvénysorozattal a vállalat Mikel Azcona 2022-es WTCR világkupasorozatában a Hyundai Elantra N TCR-versenyautóval elért győzelmének, valamint a BRC Hyundai N Squadra Corse csapatbajnokságban elért győzelmének állít méltó emléket, amelyet elsősorban Azcona és Michelisz Norbert figyelemre méltó teljesítményének köszönhetnek.

A kiállítás ideje alatt a 2022-es szezon WTCR-győztes autója, az Elantra N TCR, valamint annak sorozatgyártású Elantra N (egyes piacokon Avante N) változata a kiállítóteremben a WTCR bajnoki trófeákkal együtt tekinthető meg. Az autók körül a Hyundai Motorsport 10 éves eredményeit és történelmét ünneplő emlékkiállítás, valamint az N Collection termékek is kiállításra kerültek.

Nagyteljesítményű N sportmárkájának népszerűsítése érdekében a Hyundai Motor rajongói találkozót is szervez a WTCR 2022-es szezonjának győztes versenyzőjével, Mikel Azconával és a korábbi WTCR-bajnokokkal, köztük a 2019-ben győztes Michelisz Norberttel, illetve a 2018-as bajnok Gabriele Tarquinivel, valamint Andrea Cisottival, a Hyundai Motorsport GmbH Ügyfélversenyzési részlegének igazgatójával és Gabriele Rizzo, a BRC csapatmenedzserével, akik ezen alkalomból megosztják a színfalak mögötti történeteiket és válaszolnak a rajongók kérdésekre. A találkozó során a Hyundai Motor bemutatja a Hyundai Motorsport 2022-es eredményeit és a 2023-as terveiket.

„Egy olyan rendezvénysorozatot terveztünk, ahol megosztjuk a Hyundai Motorsport eredményeit az összes érdeklődő munkatársakkal – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor N Brand Management és Motorsport alosztályának alelnöke. „Azt akarjuk, hogy ezek az események szenvedélyt keltsenek és átadják a Hyundai Motorsport tevékenységének és az N sportmárkájának győztes szellemiségét és büszkeségét. A Hyundai Motor továbbra is az N márka nagyteljesítményű DNS-ével vesz részt a globális motorsportban " 

A rendezvény ideje alatt a kiállítóteremben versenyjátékok is futnak az N szimulátort használó munkatársak számára. A legjobban teljesítők N Collection termékeket kapnak, az első öt helyezett pedig a kiállítás utolsó napján versenyezhet a legjobb címért.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei