Első képeken a Hyundai Tucson frissítése

Megjelentek az első kémfotók, amelyeken a Hyundai Tucson ráncfelvarrott változata látható és a takaróponyvák alól felbukkanó elemek alapján az új modell formavilágát leginkább a nagyobb Palisade modellről mintázták.

Azt gondolhatnánk, a Hyundai most kapható Tucson változata nem is olyan rég mutatkozott be, ám valójában a hivatalos bemutató még 2020-ban volt. Ez annyit jelent, hogy az autó idén már három éves és a Hyundai szigorú termékéletciklus-modellje szerint hamarosan félidei frissítésen kell átesnie. 

Ennek első bizonyítéka a nemrég felbukkant kémfotók, amelyeken minden bizonnyal a Hyundai Tucson 2024-es modellévű változata látható. A prototípust természetesen vastag álcázás borítja, ám a forma, a kikandikáló részletek, így a jellegzetes LED menetfények elárulják az autót. Egyúttal az is látható, hogy ezek a formák, illetve a függőleges fényszórók jóval sarkosabbak, élesebbek, így leginkább a nagyobb Palisade zászlóshajó SUV-ra emlékeztetnek. 

Oldalról mindössze az tűnhet fel, hogy az autó új könnyűfém keréktárcsákat visel, amelyek mintázata az Indiában forgalmazott 6-7 személyes Alcazar hobbiterepjáróra emlékeztet. Hátul mindössze a hátsó lámpatest egy része kandikál ki, amelyen szintén dolgoztak kicsit a dizájnerek. 

Belül már a mostani Tucson is a Hyundai legfejlettebb kényelmi és biztonsági felszereléseit kínálja. Ennek alapján a továbbfejlesztett változat hasonlóan magas színvonalú ellátmánnyal fog rendelkezni, még fejlettebb ADAS rendszerekkel és egyéb kényelmi extrák társaságában.   

Azt azonban mindenképpen számításba kell venni, hogy a felvételek Kínában készültek, ahol gyakran az európai, vagy a globális modellektől eltérő formavilágú Hyundai modellek kerülnek piacra. Kínában a Tucson egy L jelzésű, hosszított változata kerül forgalomba, amely azonban leginkább belső terének kialakításában tér el a világpiacon kapható Tucsontól, külsőleg szinte megegyezik azokkal.

A következő hetekben, hónapokban várhatóan még több kémfotó fog előkerülni a megújuló Hyundai Tucson modellről, amely – ha a Hyundai betartja a 3 éves ciklust – várhatóan az év második felében mutatkozhat be hivatalosan.     

Forrás: autodaily.vn

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei