A Hyundai bemutatta a frissített i20 N Line változatát

A Hyundai Motor Europe bejelentette az új, továbbfejlesztett megjelenésű i20 N Line megjelenését, amely belsőleg és külsőleg is felfrissített dizájnelemekkel rendelkezik, és karcsú, modern megjelenésével a vezetési élményt kívánja fokozni. 

A frissített i20 N Line modellen számos külső fejlesztést hajtottak végre, amellyel magával ragadó sportos esztétikája még tovább fejlődött. Ezen fejlesztések közé tartozik az újonnan tervezett 17 colos könnyűfém keréktárcsák és az első hűtőrács frissített mintázata. Emellett az N Line-specifikus dizájnelemek, mint például a lökhárító és a betétek, különleges hangulatot kölcsönöznek az összesen 9 féle színben, köztük négy új opciós fényezéssel elérhető jármű megjelenésének. 

Az utastérbe pillantva a vezető azonnal észreveszi a többszínű hangulatvilágítást, amely dinamikus hangulatot teremt és egyben kiegészíti a jármű sportos karakterét. Továbbá az optimális láthatóság és az utasok kényelmének biztosítása érdekében új LED-lámpák kerültek a térképolvasó, az utastérlámpák és a napellenzők terébe, amelyek sötétebb környezetben különösen hasznosak lehetnek.

Az új i20 N Line modell azokkal az N-specifikus dizájnelemekkel rendelkezik, amelyeket aprólékosan kidolgoztak azért, hogy növeljék a vezetési élményt és a látványvilágot. Ezek közé a jellemzők közé tartozik a hűtőrácsot díszítő ikonikus N Line logó, amely különleges megjelenést ad az autónak. Belül az utastér a belső kezelőszerveivel és a feltűnő vörös és fém díszítéssel motorsport ihletésű hangulatot áraszt. Az exkluzív N Line kormánykerék perforált bőrrel és exkluzív piros varrással kiegészítve mind a dinamikus esztétikát, mind a vezető kormányfogását fokozza. 

Ezt egészíti ki a különleges tervezésű sebességváltó gomb, amely fényűző bőrbetétekkel, merész vörös díszítéssel és az utastér fókuszpontjaként feltűnő N logóval rendelkezik. Ezenkívül a csúszásmentes, alumínium megjelenésű sportpedálok és a belső tér kontrasztos varrásai finoman hangsúlyozzák az N Line nagyteljesítményű formatervezési szellemiségét, míg a bőséges nyaktámasztással és oldalpárnákkal rendelkező sportos ülések egyaránt irányíthatóságot és kényelmet biztosítanak vezetés közben.

Az i20 N Line a stílust helyezi előtérbe a biztonság és a csatlakoztathatóság feláldozása nélkül, mivel átfogó biztonsági csomagot kínál csúcsminőségű csatlakozási funkciókkal, beleértve az ütközést elkerülő asszisztenst (FCA) és a sávkövetési asszisztenst (LFA) is. Az opcionális biztonsági rendszerek, mint például a parkolásasszisztens (PA) és a holttér-ütközést elkerülő asszisztens (BCA) további biztonságot nyújtanak. 

A navigációalapú intelligens sebességtartó automatika (NSCC) a biztonságosabb országúti vezetés érdekében automatikusan képes beállítani az autó haladási sebességét. A hagyományos i20 modellekhez hasonlóan a legújabb i20 N Line változat is ugyanazokkal a fejlesztésekkel büszkélkedhet, mint például a friss embléma, USB Type-C csatlakozók, 4G hálózaton alapuló második generációs eCall, valamint OTA (Over-the-Air) térképfrissítések.

A Hyundai i-modellsorozata, beleértve az i10-et, i20-at és i30-at is, továbbra is a vásárlók népszerű választása Európában és a kiválóság, a megbízhatóság és a hasznosság olyan tulajdonságait testesíti meg, amelyek az ügyfelek széles körét szolgálják ki mindennapi rutinjuk során. A folyamatos fejlesztésekkel, mint például az új N Line változattal az i-sorozat dinamikus dizájnelemekkel, élvonalbeli csatlakozási lehetőségekkel, valamint a hozzáférhetőség és kényelem iránti elkötelezettséggel fejlődött, ami idővel tovább erősíti vonzerejüket.

Forrás: hyundai.news

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei