A Hyundai egyesítette a villanyautó-töltést és az autómosást

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a koreai Jongin városának Washholic központjában új EV Park állomást hozott létre, amely egyesíti az autómosás és az autótöltés koncepcióit.  

A Hyundai Motor decemberben megnyitotta EV Park állomását, amely az elsősorban autómosással foglalkozó Washholic Bundang Yongin Centerben egyesíti az autómosást és a villanyautó-töltést. A két cég együttműködése révén kialakított területen az elektromos járművek tulajdonosai töltési idejüket kellemes élménnyé változtatják azzal, hogy egyszerre élvezhetik a mosás és a töltés előnyeit.

A koncepció lényege, hogy az ügyfelek járművei az autómosás külső szárítási, illetve belső takarítási fázisa egy különleges zónában történik, ahová a Hyundai egy 100 kW-os villámtöltőt építettek be. Ezzel a kiegészítő megoldással az ügyfelek nemcsak tiszta autót kapnak, de a tisztítás során az autó feltöltése is megoldhatóvá válik.   

A Hyundai Motor különböző tagsági előnyöket is biztosít az EV Parkba látogató villanyautós ügyfelei részére. Amennyiben egy Hyundai tulajdonos ügyfél látogatása alkalmával regisztrál az EV Park tagságra, a mosási szolgáltatásból 5, a töltési díjból pedig 10 százalék kedvezményt kap és ingyenesen használhatják a szárítózónát.

Emellett az EV Park működésének megnyitásához kapcsolódva a Hyundai Motor különféle rendezvényeket is szervez, ahol a résztvevők megtapasztalhatják az IONIQ 5 életstílusát. Azok az ügyfelek, akik a rendezvény ideje alatt ellátogatnak az autómosóba, megtapasztalhatják az IONIQ 5 kemping és parkoló koncepcióját egy kiállítótéren, illetve tesztvezetésre is bejelentkezhetnek, ahol közvetlenül megtapasztalhatják az IONIQ 5 vezetési élményét és funkcióit.

Ezen kívül kérésre a rendezvény ideje alatt egy öntisztító szerszámkocsit is lehet igényelni, amely vegyszereket, törölközőket, szerszámokat, vezetékes dupla polírozót, valamint sterilizáló/szagtalanító szórópisztolyt is tartalmaz. Azon ügyfelek, akik Hyundai elektromos autóval és EV Park ügyfélkártyával is rendelkeznek, azonnal bérelhetnek ilyen eszközt. A rendezvény ideje alatt a Hyundai Motor azt is tervezi, hogy ingyenes töltési lehetőséget biztosít azon elektromos Hyundai tulajdonosok számára, akik az EV Park szolgáltatásait igénybe veszik.  

„Annak érdekében, hogy a töltési idő még értékesebb és pozitívabb élmény legyen az ügyfelek számára, megkezdtük az autómosást és a töltést egyesítő „EV Park” üzemeltetését. Mindent megteszünk a töltési élmény javítása érdekében” – mondta a Hyundai Motor egyik képviselője.

Forrás: hmgjournal.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését