A Kia megosztotta kereskedőivel villanyautós terveit

A Kia öt év után először hívta meg a globális kereskedőhálózatának képviselőit Koreába, hogy megossza velük üzleti stratégiáit, beleértve az elektromos járművek üzletágának bővítését.

A Kia közleménye szerint az október 10-től négy napon át megtartott Globális Disztribútori Összejövetelen 140 ország 390 képviselőjét látta vendégül, beleértve a regionális központokat, az egyes országok leányvállalatait és a kereskedők vezetőit. Ez az esemény az első, amelyet a koronavírus világjárvány kitörése és a vállalat Kia Motorsról Kiára változása, valamint a 2021-es arculatfrissítése óta megtartottak.

A találkozó első napján a Kia vezérigazgatója, Ho-sung Song a résztvevőknek elmondta: „A teljes üzleti struktúránkat át kell alakítanunk a fenntartható növekedés elérése érdekében. „Elsőként ki kell bővítenünk üzletkörünket, másodszor olyan vállalattá kell válnunk, amely környezetvédelmi és társadalmi felelősséget vállal, harmadszor pedig ügyfélközpontú márkává kell alakulnunk” – mondta a vezérigazgató.

Song különösen kihangsúlyozta, hogy a Kia olyan vállalattá kíván válni, amely optimalizált mobilitási megoldásokat kínál, mint például a célalapra szánt (PBV) járműveket, az autómegosztó vállalatoknak szánt járműveket és a fuvarozásra szánt járműveket.

A vezetők megosztották a márkakereskedőkkel a vállalat gyorsuló közép- és hosszú távú villamosítási stratégiáját, amelynek célja évi 4,3 millió jármű eladása világszerte 2030-ig, amelyből 1,6 millió elektromos jármű lesz. Ennek érdekében a Kia az Autoland Gwangmyeong 2-es gyárát kizárólag elektromos járműveket készítő üzemmé alakítja és ezzel együtt növeli az Autoland Hwaseong gyárában készülő, nemzetközi piacra szánt elektromos autóinak darabszámát.

Emellett a vállalat részletes üzleti stratégiákat is megosztott, mint például a globális ellátási lánc megerősítése, a szoftver által definiált járművek (SDV) és a tervezési filozófia. A résztvevők csatlakoztak a Kia EV Nap rendezvényéhez is, amelyen olyan új elektromos modelleket mutattak be, mint az EV4 és az EV5.

A környezetbarát vállalattá válás érdekében a Kia elmondta a résztvevőknek, hogy megerősíti elektromos járművek kínálatát és 2045-ig különféle tevékenységeket fog végezni a szén-dioxid-semlegesség elérése érdekében. Hozzátették, az Ocean Cleanup projekten keresztül proaktívan fognak reagálni az éghajlatváltozásra, amellyel összegyűjtik, valamint újrahasznosítják az óceánból származó műanyagok hulladékot, emellett a Blue Carbon projekt keretében a koreai árapály-tereket kívánják helyreállítani az Óceán- és Halászati Minisztériummal együttműködésben.

Forrás: koreatimes.co.kr

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei