N Line kivitellel érkezett meg a Hyundai i20 frissítése Indiába

A Hyundai Motor India Limited (HMIL), India első intelligens mobilitási megoldások szállítója és a kezdetek óta az ország legnagyobb exportőre bejelentette, hogy bemutatta a motorsport által ihletett, teljesítményre optimalizált prémium i20 N Line kisautóját.

Az új Hyundai i20 N Line egy kivételes ferdehátú, amely a Hyundai gazdag motorsport-örökségéről merít, ötvözi a lenyűgöző esztétikát, az élvonalbeli technológiát, és a hétköznapi vezetés fáradalmait szórakoztató sportos vezetéssé varázsolja. Az új Hyundai i20 N Line modellt úgy tervezték, hogy újradefiniálja a vezetési élményt. A WRC ihletésű stílusának, teljesítményének, kategóriavezető biztonsági jellemzőinek, sportos kipufogórendszerének, dinamikus kezelhetőségének és a csúcstechnológiának izgalmas keveréke minden alkalommal izgalmas utazást ígér.

„Az i20 márka generációkon átívelően folyamatosan mércét állított fel India prémium ferdehátú járműszegmensében” – mondta Tarun Garg, a Hyundai Motor India Ltd. ügyvezető igazgatója. „Az új i20 N Line sportos és lélegzetelállítóan lenyűgöző, A WRC által ihletett dizájnjával mindenhol magára vonja a figyelmet. Az új Hyundai i20 N Line alapkövetelményként a biztonságot helyezi előtérbe, így számos biztonsági funkciót, mint például 6 légzsákot, elektronikus menetstabilizálót (ESC), visszagurulás-gátlót (HAC), járműstabilitás-vezérlőt (VSM) kapott alapfelszereltségként a 3 pontos biztonsági övek és biztonsági öv-emlékeztető mellé. Az új Hyundai i20 N Line izgalmas, sportos dizájnjával és játékos részleteivel illeszkedik a fiatal indiai vásárlók ambícióihoz."

Az új Hyundai i20 N Line lendületes 1.0 literes Kappa Turbo GDi benzinmotorja 120 LE (88,3 kW) teljesítményt és 172 Nm maximális nyomatékot kínál. Az izgalmas hajtáslánchoz egy vadonatúj fejlesztésű 6 fokozatú kézi sebességváltó és egy 7 fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DCT) párosulhat.

Az új Hyundai i20 N Line a WRC ihletésű formatervével és játékos részleteivel úgy került kialakításra, hogy kitűnjön az utcaképből. A jellegzetes LED nappali menetfényekkel díszített új LED fényszórói a futurisztikus dizájn vonzerejét hangsúlyozzák ki. A sportos esztétikát az új és feltűnő, 16 colos, N márkajelzésű könnyűfém keréktárcsák és a lenyűgöző első hűtőrács egészítik ki, amelyek mindegyike a Hyundai egyedi parametrikus formanyelvét követi, miközben sajátos motorsport ihletésű megjelenést testesít meg.

Az új Hyundai i20 N Line sportos fekete belsővel, atletikus piros betétekkel, 7 hangszórós BOSE prémium hangrendszerrel és fejlett infotainment rendszerrel rendelkezik. Az új prémium kulcs zökkenőmentes hozzáférést biztosít a belső terekhez és N logóval ellátott bőrüléseivel, perforált bőrrel burkolt sebességváltójával, egyedi, 3 küllős bőrbevonatú, N logóval ellátott kormánykerekével és vörös hangulatlámpáival magával ragadó élményt kínál.

A biztonság a legfontosabb az új Hyundai i20 N Line modellben, amely már alapáron 35 féle biztonsági funkcióval rendelkezik, köztük a 6 légzsák, az elektronikus menetstabilizáló (ESC), visszagurulás-gátló (HAC), a járműstabilitás-vezérlés (VSM),  a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer (TPMS), a négy tárcsafék és automatikus fényszóró már szériában jár. Az összes ülés hárompontos biztonsági öve emlékeztetővel együtt teszi teljessé az utasok biztonságát. A több mint 40 féle biztonsági funkcióval, például a betörésjelzővel, a vészfékjelző rendszerrel, a tolatókamerával és a fényszóró kísérő funkciójával az új Hyundai i20 N Line új mércét állít fel a biztonság terén az indiai prémium ferdehátú szegmensben.

Az új Hyundai i20 N Line emellett több mint 60 kapcsolódó járműfunkcióval, 127 beágyazott VR-paranccsal, 52 Hinglish hangutasítással, 7 féle természet hangjával, a térképek és a fedélzeti szórakoztató rendszer szolgáltatásainak vezeték nélküli frissítéseivel, többnyelvű felhasználói felülettel új magasságokba emeli az autó technológiai színvonalát. Emellett az új i20 N Line 10 regionális és 2 nemzetközi nyelvet is támogat, valamint a folyamatos áramellátás érdekében egy kényelmes USB-C típusú töltővel is rendelkezik.

A Hyundai i20 N Line ezekkel jóval több, mint egy autó, hiszen vele átalakul a vezetési élmény és a Hyundai innováció, biztonság és ügyfelek iránti elkötelezettsége iránti megingathatatlan elkötelezettségét testesíti meg. Az új i20 N Line 3 év/100 000 km-es garanciával és kiterjesztett jótállási lehetőséggel kapható Indiában. 

Forrás: businesskorea.co.kr

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei