Első hivatalos képeken a megújult Hyundai Tucson

A Hyundai Motor közzétette az első képeket a továbbfejlesztett Tucson hobbiterepjárójáról, amely a vállalat progresszív jövőképét megtestesítő dinamikusabb megjelenésével, de kicsit eltérő specifikációval várhatóan 2024 elején debütálhat az európai piacokon.

Az új Tucson a jelenlegi modell „Parametrikus dinamika” dizájnnyelvének esszenciáját örökíti tovább, miközben kifinomultabb és erőteljesebb esztétikával fejlődött tovább. Az frontrészen a hűtőrács vékony, szögletes vonalainak merész összjátéka látható, amelyet rejtett „Parametrikus Ékszer” nappali menetfények egészítenek ki. A lökhárító és az alsó betétek zökkenőmentesen nyúlnak egyik oldalról a másikra, dinamikus és vizuálisan szélesebb kiállást teremtve.

Az újratervezett könnyűfém keréktárcsák tovább hangsúlyozzák az autó dinamizmusát és javítják annak általános arányait. Hátul az alsó betétek a lökhárító díszlécébe vannak integrálva, és vízszintesen megnövekedtek, erősítve ezzel a szélesebb tengelytáv benyomását. A hátsó rész karcsú, szilárd formája zökkenőmentesen visszhangozza az autó frontrészének megjelenítését, a stabilitás és az egyensúly érzését közvetítve.

Az új Tucson belső tere előtérbe helyezi a tágasságot és a praktikumot, amelyet a tervezők a nyitottság érzetét keltő, vízszintes kialakítással értek el. A fejlett technológiai elemek zökkenőmentes integrációja biztosítja a funkcionalitás és az esztétika harmonikus keverékét.

Két évtizeddel ezelőtt a modell egy feltörekvő SUV szegmensbe lépett be és azóta globális bestsellerré vált. Az európai vásárlók körében megingathatatlan népszerűsége összetéveszthetetlen. A JATO Dynamics globális autóipari piackutató cég szerint Európában 2022-ben a Tucson volt a legkelendőbb autó a kompakt SUV szegmensben. Kifinomult formatervével, fejlett technológiájával és bizonyított sikertörténetével az új Tucson a SUV szegmens globális vezetőjének örökségével immár készen áll a folytatásra.

Legyen szó hosszú utazásról a nagyszülők meglátogatására, vagy egy festői autóútról vidéken – egy családi kiránduláshoz olyan autóra van szükség, amely zökkenőmentesen illeszkedik a mindennapi élet ritmusába. Az autóipari kiválóságra törekedve a Hyundai Tucson megbízható társként jelenik meg, céltudatosan tervezve és aprólékosan kidolgozva, az ügyfelet a középpontba helyezve. A Tucson az ügyfélközpontú találékonyság tanúbizonysága, mivel a tervezés során precízen kielégíti az igényeket, páratlan kényelemmel és a biztonság iránti elkötelezettséggel.

Az új modell a 2020 szeptemberében piacra dobott negyedik generációs Tucson frissítéseként három év után az első jelentős átalakítás a termék versenyképességének fokozása érdekében. Az új Tucson európai (rövidebb) változata várhatóan 2024. elején mutatkozik be a kontinensen, remélhetőleg addig több információt is közöl s gyártó az új modellről.

Forrás: hyundai.news

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei