A Hyundai a New Yorki Autószalonon mutatta be a frissített Tucson és Santa Cruz modelljeit

A Hyundai Motor idén is részt vett a 2024-es New York-i Nemzetközi Autószalonon, amelyet a Jacob Javits Kongresszusi Központban rendeztek meg és ahol a vállalat bemutatta a frissített Tucson és Santa Cruz frissített változatát..

Az új Tucson egy részben módosított modell, amelyet a Hyundai Motor három év után elsőként mutatott be az észak-amerikai piacon. A jármű kiváló minőségű kialakítással és különféle kényelmi funkciókkal rendelkezik, biztosítva azt a piacképességet, amivel meg tud felelni a legújabb amerikai vásárlói elvárásoknak is.

„A Tucson egy kompakt hobbiterepjáró, amelyet az észak-amerikai vásárlók nagyon kedvelnek és nemcsak kiváló formaterve miatt, hanem olyan teljesítménnyel is rendelkezik, ami stabilitást nyújt különféle útviszonyok és időjárási körülmények között” – mondta José Muñoz, az észak-amerikai regionális központ elnöke, majd hozzátette: „Emellett környezetbarát is. Változatos kínálattal fogunk működni, beleértve a modelleket is azért, hogy változatos és vonzó vezetési élményt biztosítsunk ügyfeleinknek.”

A Hyundai Motor újonnan bemutatott Tucson modelljének főbb jellemzői közé tartozik a dinamikus és jövőbe mutató dizájn, a jelentősen továbbfejlesztett tágas és intelligens belső tér, a hibrid és PHEV hajtáslánccal ellátott belsőégésű motorok változatos kínálata, valamint a járművön túlra mutató osztályon felüli legmagasabb szintű termék-versenyképesség. Erős és dinamikus külső dizájn, valamint a luxust és a praktikumot az új autók szintjén történő bevezetésével ötvöző belső dizájn valósult meg, a sportos arculatot hangsúlyozó XRT modell és N Line modell mellett.

Emellett a vezetési érzékenység a legmodernebb vezetési technológia alkalmazásával és a csendesség fokozásával sokat javult, az általános ütközésbiztonság pedig a második sori oldallégzsákok hozzáadásával és az autó karosszériájának megerősítésével tovább fokozódott. A hibrid és a plug-in hibrid modellek „E-Motion Drive”-rendszerrel kerültek felszerelésre, vagyis egy olyan fejlett hibrid rendszerrel, amely a hajtásláncot a vezetési teljesítmény és a menetkényelem javítására használja fel.

Ezen túlmenően az általános piacképesség jelentősen javult az ügyfelek által igényelt olyan különféle infotainment és kényelmi felszerelések alkalmazásával, mint például a 12,3 hüvelykes műszeregységgel ellátott, ívelt panorámakijelző és az infotainment rendszer észrevétlen összekapcsolása, a Digitális Kulcs 2, a beltéri ujjlenyomat-hitelesítési rendszer, és a Hyundai CarPay.

Ezen a New York-i Autószalonon a Hyundai Motor a világon először mutatta be a 2025-ös modellévű Santa Cruz modelljét, amely egy kizárólag Észak-Amerikára szánt platós kisteherautó. A Santa Cruz az első frissített modell, amelyet a Hyundai Motor a 2021-es észak-amerikai piaci bevezetése óta most bemutatott és piacképessége a kifinomult dizájn és a különféle élvonalbeli kényelmi funkciók alkalmazásával jelentősen javult.

A Hyundai Motor merészebb és erősebb külső dizájnnal, valamint a praktikussággal és a technológiát hangsúlyozó belső kialakítással ruházta fel a Santa Cruz modelljét. Emellett az off-road stílusú dizájnelemeket tükröző Santa Cruz XRT modellt is bemutatták. Mindezeken túl a mérnökök élvonalbeli, új vezetési technológiát fejlesztettek  és megerősítették a biztonsági teljesítményt, valamint a platós változat a Tucsonhoz hasonlóan új, ívelt panorámakijelzőt, Digitális Kulcs 2 rendszert, beltéri ujjlenyomat-azonosító rendszert, Hyundai CarPay-t és vezeték nélküli szoftverfrissítést is kapott.

José Muñoz elnök elmondta: „Az újonnan bemutatott Santa Cruzt a merészebb és erősebb dizájn céljával fejlesztették tovább. A robusztus benyomást keltő tervezési változtatások mellett a vezetési teljesítmény, például a terepfunkciók is javultak és különféle biztonsági és kényelmi funkciókkal bővültek. Az új specifikációk alkalmazásával a Santa Cruz valódi sportos kalandjárműként született újjá.” 

A Hyundai Motor összesen 4 433 m2-es kiállítóteret alakított ki a New York-i Autószalonon, amely helyi idő szerint április 7-ig tart nyitva és a Tucson, illetve a Santa Cruz mellett az IONIQ 6, IONIQ 5 és IONIQ 5 N modellek is kiállításra kerültek. A standon összesen 26 darab járművet mutattak be,  köztük a Kona EV és a Santa Fe Hybrid modelleket is.

Forrás: chosun.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei