A Hyundai és a Shell együtt bővíti indiai töltőhálózatát

A Hyundai Motor India (HMIL), India első intelligens mobilitási megoldások szállítója és a kezdetek óta az ország legnagyobb exportőre megállapodást írt alá a Shell India Markets Private Limited társasággal, hogy 60 kW-os gyorstöltőket telepítenek a Hyundai 36 indiai kereskedésébe. 

A Shell Indiával történő együttműködés része a Hyundai elektromos járművek töltési infrastruktúra-bővítési tervének, amelynek célja, hogy a környezetbarát akkumulátoros elektromos járművek bevezetésével ügyfélközpontú megoldást kínáljon a tisztább és zöldebb jövő érdekében. Amennyiben lehetséges, a Shell India Markets Private Limited a 60 kW-os egyenáramú gyorstöltés helyett fontolóra veszi a 120 kW-os egyenáramú gyorstöltők telepítését is a kereskedőknél.

A megállapodást a Hyundai Motor India és a Shell India Markets Private Limited írta alá Jae Wan Ryu, a Hyundai Motor India Limited ügyvezető igazgatója és Sanjay Varkey, a Shell India Markets Private Limited igazgatója jelenlétében a HMIL központjában. Gurugramban, Haryana államban. A stratégiai együttműködés célja a tisztán elektromos járművek töltési infrastruktúrájának bővítése Indiában.

„Ügyfélközpontú szervezetként folyamatosan arra törekszünk, hogy fokozzuk az ügyfelek kényelmét, és olyan stratégiai együttműködésekre törekszünk, amelyek támogatják a kormány tiszta mobilitásról alkotott elképzelését” – mondta Unsoo Kim, a Hyundai Motor India vezérigazgatója. „Örömmel jelentjük be együttműködésünket a Shell Indiával, amivel tovább bővítjük a Hyundai villanyautó-ökoszisztémáját Indiában, és ezzel együtt bővítjük a töltési hálózatunkat is. Az ilyen stratégiai megállapodások alapvető fontosságúak abban, hogy a széndioxid-semlegesség nemzeti célkitűzésének elérése érdekében felgyorsítsák az elektromos járművek elterjedését. Ez az együttműködés felerősíti a nemzetek elektromos mobilitási küldetését azáltal, hogy a HMIL márkakereskedéseiben teljeskörű elektromos töltési infrastruktúrát kínál.”

„Megoldásvezérelt és ügyfélközpontú szervezetként arra törekszünk, hogy integrált mobilitási megoldásokat kínáljunk, beleértve a kiskereskedelmi kényelmet is, ami javítja ügyfeleink és az elektromos mobilitás iránti növekvő kereslet kielégítését. A Hyundai Motors India Limiteddel kötött stratégiai együttműködésünk célja az akkumulátoros elektromos járművek töltési infrastruktúrájának javítása Indiában azáltal, hogy könnyű hozzáférést és dinamikus rendelkezésre állást kínál a biztonságos, megbízható és zökkenőmentesen. töltési tapasztalat érdekében" – tette hozzá Sanjay Varkey, a Shell India Markets Private Limited igazgatója.

A HMIL jelenleg 45 városban 72 villanyautókat is forgalmazó Hyundai kereskedői hálózattal rendelkezik. A HMIL villanyautó-kereskedéseiben a nyilvános elektromosjármű-töltőállomás létrehozásának 1. fázisa már korábban lezárult. A 2. fázist a Shell India vállalattal közösen további 36 márkakereskedésben kezdeményezték 60/120 kW-os egyenáramú gyorstöltők telepítési tervével, amelyek innovatív, ügyfélközpontú hardvermegoldások révén problémamentes, megbízható, gyors és biztonságos töltési élményt nyújtanak. Az együttműködés lehetővé teszi a gyors töltés, a zöld energia és a napi 24 órában elérhető ügyfélszolgálati támogatást, új mércét teremtve ezzel az ügyfélélményben a tiszta mobilitás felé vezető átalakulásban.

A HMIL a fenntartható jövő iránti elkötelezettsége révén befektetett és felépített egy saját Töltőmenedzsment Rendszert (Charger Management Systems – CMS), amely egy nyílt platform és lehetővé teszi az elektromos járművek vásárlói számára (márkától függetlenül), hogy zökkenőmentesen töltsék elektromos járműveket. Ezzel az együttműködéssel a Shell töltőhálózata a Hyundai CMS-ben is elérhető lesz, a HMIL saját töltőivel és a harmadik fél töltőpont üzemeltetőitől származó töltőkkel együtt. A CMS olyan fejlett funkciói, mint a helymeghatározás, a navigáció és a digitális fizetés, ezt a platformot egyedülálló, iparágvezető kezdeményezéssé teszik az elektromos járművek töltésének megkönnyítésével Indiában.

Forrás: hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei