A Hyundai és a Vodafone új autós multimédiás szolgáltatásokat kínál Európában

A Hyundai csoport és a Vodafone Business bejelentette meglévő stratégiai együttműködésük többéves meghosszabbítását, amelynek keretében európai ügyfeleinek a jövőben fejlett, autóba épített összekapcsolt streaming és infotainment szolgáltatásokat nyújtanak.

Az együttműködés kiterjesztése keretében a Vodafone Business több millió Európában értékesített Hyundai, Kia és Genesis modellhez létrehozza a dolgok internete (IoT) kapcsolatrendszerét a Connected Car Service számára. Tavaly a HMG közel 1,1 millió eladási darabszámával elérte eddigi legmagasabb éves eredményét Európában, a mostani bejelentés pedig alátámasztja a csoport azon eltökéltségét, hogy vezető szerepet töltsön be az innovatív mobilitási megoldások terén.

„Az általunk ismert vezetési élmény folyamatosan változni fog a jövőben is és ebben a váltásban szeretnénk az élen járni” – mondta Hae-young Kwon, a Hyundai Motor Group Infotainment Fejlesztési Központjának alelnöke. „A Vodafone a Hyundai Motor Group megbízható partnere és kulcsszerepet játszott abban, hogy járműveink vezetőit valós idejű és releváns információkkal lássa el. Folyamatos együttműködésünknek köszönhetően a jövő autóipari világával kapcsolatos elképzeléseinket valóra válthatjuk. Izgatottan várjuk, hogy ez az együttműködés hova vezet és megvalósíthassuk a Hyundai Motor Group valódi mobilitását." 

„A járművekben a kapcsolódás egyre inkább univerzálissá válik” – tette hozzá Erik Brenneis,a Vodafone Business IoT igazgatója. „Az IoT piacvezetőjeként a Vodafone Business egyedülálló és innovatív megoldásokat kínálhat, amelyek elősegítik a technológia elterjedését. A Vodafone és a Hyundai 2018 óta alakítják a járműmobilitás jövőjét és az együttműködés kibővítése azt jelenti, hogy még több millió ügyfelünk élményét javíthatjuk Európa-szerte." 

A Vodafone Business IoT Connectivity szolgáltatásával a Hyundai, a Kia és a Genesis európai ügyfelei gyorsan és megbízhatóan hozzáférhetnek olyan funkciókhoz, mint az audio/video streaming és a Wi-Fi hotspotok. A Vodafone Business vezető globális IoT platformjának erejére és földrajzi léptékére támaszkodva, amely már 160 millió kapcsolatot támogat, a HMG egységesebb élményt és magasabb szintű határokon átnyúló mobilitást biztosít az autósoknak.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei