A Hyundai vezetője fiataloknak mesélt a múlt kihívásairól

A Hyundai Motor Group ügyvezető elnöke, Eui-sun Chung nemrég együtt hamburgerezett a 20-as és 30-as éveiben járó fiatalokkal és mentorként beszélt tapasztalatairól és üzleti meglátásairól egy olyan rendezvényen, amely Warren Buffett híres jótékonysági ebédjére emlékeztetett.

A Koreai Iparágak Szövetsége (FKI) által megrendezett ebédre Chung azért fogadta el a meghívást, mert úgy vélte, a fiatalok inspirálhatják őt és megmutathatják azt az utat, amelyen érdemes járni.  „Ahogy titeket hallgatlak, az valóban segít abban, hogy a vállalatot a megfelelő irányba tereljem és tisztább látásmódot ad a veletek folytatott beszélgetések során” – mondta.

„Életem egyik legemlékezetesebb időszaka 2005 volt, amikor a Kia vállalat küszködött. Bankról bankra látogatva kellett kölcsönért könyörögjek a vállalat összeomlásának árnyékában” – mondta Chung. „Egy ilyen válságban a vállalkozás számára a legfontosabb a csapatmunka. A szervezet legfelső szintjétől az értékesítési részlegig minden tagnak csapattaggá kell válnia a válság leküzdéséhez. Sokat tanultam akkoriban, amikor a vállalat nehéz időszakában volt, különösen az erősnek maradás gondolkodásmódjáról.”

Az ebéd előtt tartott beszélgetés során Chung az esemény témájához kapcsolódóan életcéljáról is beszélt, amelynek során teljes életet kíván élni. „Remélem, segíthetek az embereknek abban, hogy azt csinálják, amit hétköznapi életükben szeretnének azzal, hogy jó autókat készítenek” – mondta. Vállalkozását az emberek összekapcsolásaként jellemezte, és kifejezte reményét, hogy segíthet az embereknek elutazni dolgozni és másokkal találkozni, élményeket szerezni.

Chung mesélt a napi programjáról is. „Este 21:30-kor fekszem le, körülbelül 5 órakor ébredek, és 6:30-ra érek be az irodába. Délelőtt az irodában dolgozom, majd délután általában kimegyek a terepre, vagy találkozom emberekkel. – mondta Chung. Naponta háromszor eszik, de reggelire kisebb adagot – mondta –, miközben a nap folyamán háromszor-négyszer próbál mozogni. Arról, hogy mi számít a teljes életnek, azt mondta: „nincs rá konkrét válasz”, hogy hogyan lehet teljes életet élni. Hozzátette azonban, a kérdésre a válasza „megtalálni azt, ami fontos és értékesnek gondol, és erre összpontosítani.” 

A résztvevők felfigyeltek Chung földhözragadt hozzáállására az ebéd során. „Ebéd előtt annyira távolinak éreztem, hiszen csak a hírekben vagy a tévében láttam, de a mai személyes találkozás alkalmával nagyon barátságos volt, és modorával kényelmes hangulatot teremtett” – mondta az egyik résztvevő. Egy másik résztvevő a közelmúlt trendjeivel kapcsolatos ismereteiről beszélt. „Nagyon divatosnak tűnt, nagyon jól ismeri a legújabb tévéműsorokat és márkákat” – mondta egy egyetemista. Egy általános iskolai tanár Chung a válság leküzdésére irányuló csapatmunkáról szóló megjegyzését választotta a leglenyűgözőbb anekdotának.

Chung mellett a SoCar Inc. vezérigazgatója, Jae-uk Park és Hong-chul Ro előadóművész, üzletember is részt vett az eseményen. Azon a napon minden résztvevő azzal fizetett az ebédjéért, hogy tudásának megosztásával önkéntesen hozzájárult a társadalom ismereteinek bővítéséhez. 

Forrás:  pulsenews.co.kr

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei