Távirányítású kisautóként már elérhető a Hyundai N Vision 74

A Hyundai mindenkit meglepett azzal, hogy bemutatta a várva-várt N Vision 74 tanulmányautójának távirányítású modelljét, amely nem akármilyen játék, mivel ez a futurisztikus jármű kiváló minőségű, aprólékosan kidolgozott miniatúr változata.

Ez a távirányítású kisautó a modern játékgyártás csodája: a modell az N Vision 74 tanulmányautójának karcsú formatervét és innovatív szellemiségét testesíti meg 1:10 méretarányban. A modellautó jelenleg egyelőre kizárólag Dél-Koreában kapható 498 ezer vonos, azaz mintegy 133 ezer Ft-os vételáron, így a Hyundai rajongók már világszerte izgalommal várhatják a modell nemzetközi megjelenését.   

A Hyundai gondoskodott arról, hogy a távirányítású kisautó kiemelkedő termék legyen. A 46 centiméteres hosszúságával, 18,5 centiméteres szélességével és 12,5 centiméteres magasságával ez egy tekintélyes méretű modellautó, amely megragadja az igazi jármű lényegét. A legérdekesebb rész a vezérlőmechanizmus: egy CTX-2000 elnevezésű pisztoly alakú vezérlő, amely gázkarral és integrált kormánykerékkel is rendelkezik. Ez az egyedülálló vezérlő fokozza a vezetési élményt, így még magával ragadóbb és intuitívabb az autó irányítása.

A rajongók egyelőre a Hyundai Collection hivatalos weboldaláról rendelhetik meg a távirányítású modellautót Dél-Koreában. Érdekesség, hogy a weboldalon a Hyundai akár 100 darab ilyen kisautó megvásárlását is lehetővé teszi egyetlen megrendelésben, mind az egyéni gyűjtők, mind a kereskedők számára. Az ár 380 USD vagy 350 euró.

Miközben a távirányítású verzió hírverést csap, egyre nagyobb várakozás övezi a valódi Hyundai N Vision 74 megjelenésével kapcsolatos híreket. A pletykák szerint a Hyundai 70 darab autót tervez értékesíteni az autóból közúti használatra, míg további 30 db versenypályára szánt N Vision 74 modell gyártását tervezi, amelyet elsősorban Európában és Észak-Amerikában fognak értékesíteni. 


A valódi N Vision 74 várhatóan egy erőgép lesz, több mint 800 lóerős teljesítménnyel, amelyet egy kétmotoros hidrogénüzemű erőforrás állít elő. A pletykák szerint a gyártás valamikor 2026-ban indulhat, ami jelentős mérföldkövet jelent a Hyundai autóipari innovációjában.

A Hyundai távirányítású kisautójának megjelenése jóval több, mint csupán egy új gyerekjáték bemutatása. Az autóipari formatervezés és innováció ünnepe, bepillantást engedve az autózás jövőjébe. Míg a világ izgatottan várja a valódi N Vision 74 megjelenését, ez a távirányítású verzió tökéletes kedvcsinálóként szolgál, így ötvözve a távirányítós versenyzés izgalmát az utóbbi idők egyik legjobban várt autójának presztízsével.

Forrás: thekoreancarblog.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei