Új Hyundai fejlesztőközpont épül Európában

A Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH (HMETC), a Hyundai Motor Group európai kutatás-fejlesztési tevékenységének központja nemrég letette új, korszerű kutatóközpontjának alapkövét.

A németországi Rajna-Majna régió központban található új kutatási-fejlesztési létesítmény a Hyundai Motor Group innováció, kreativitás, környezeti felelősségvállalás és új munkalehetőségek teremtése iránti elkötelezettségét mutatja be. Az épület megnyitását 2025-re tervezik.

A 25 ezer négyzetméteres új épület több mint kétszeresére növeli a HMETC irodai, illetve kutatási területét, dinamikus munkakörnyezetet biztosítva az ott dolgozóknak. A központ ezenkívül integrálni fogja az energiahatékony tervezési feladatokat és a fejlett megújuló energiarendszereket, amelyek összhangban állnak a Hyundaicsoport azon küldetésével, hogy csökkentsék karbonlábnyomukat és támogassák a zéró kibocsátású megoldásokat.

A HMETC elkötelezett a fenntartható mobilitás jövőjének előmozdítása mellett, olyan elektromos járműmodellek fejlesztésével, amelyek élvonalbeli technológiát kínálnak. Az átfogó megközelítés magában foglalja az olyan új mobilitási megoldások kifejlesztését, amelyek az európai ügyfelek igényeihez igazodnak. Az új laboratóriumokban a legfejlettebb technológiai innovációkra összpontosítanak, mint például a fejlett vezetőtámogató rendszerek (ADAS), az infotainment funkciók és az elektromosítás fejlesztése.

A létesítményekben megtalálható a csoport legnagyobb 4W-os NVH Dyno próbapadja, amely egy platformon képes a teljes modellpaletta mérésére, valamint két futómű és egy erőforrás próbapad is, amelyekkel a fejlett tesztelési képességeket még magasabb szintre fejlesztik.

Az új kutatóközpont jelentős kutatás-fejlesztési befektetést jelent és lehetővé teszi a Hyundai csoport számára, hogy az iparág technológiai fejlődésének élvonalában maradjon. A meglévő irodai és kutatási bázisai mellett az új létesítmény tovább bővíti a HMETC együttműködésen alapuló munkakörnyezetét és a következő lépést jelenti annak érdekében, hogy még több munkalehetőséget kínáljon az autóipar különböző szerepköreiben dolgozó szakemberek számára. A Hyundai Csoport elkötelezett a sokszínű és befogadó munkakultúra előmozdítása iránt és aktívan keresi azokat a tehetséges egyéneket, akik osztoznak az innováció és a fenntarthatóság iránti szenvedélyükben és csatlakoznának a munkához. 

Az új létesítmény felépítése nemcsak a HMETC számára jelent jelentős mérföldkövet, hanem a következő lépést is jelenti a Hyundai Motor Group számára ahhoz, hogy az európai zéró kibocsátású mobilitás előmozdításával intelligens mobilitási megoldások szolgáltatójává váljon.

Forrás: hyundai.news

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei