Megjelent a Hyundai Casper frissítése Dél-Koreában

Miután a Hyundai Motor június végén bemutatta a kis Casper jelentősen felfrissített és átalakított elektromos változatát, a vállalat most leleplezte a hasonló változásokon átesett benzines Casper frissített változatát is. 

A Hyundai Motor hivatalosan is bemutatta népszerű Casper mini crossoverének megújult változatát Dél-Koreában. Az eredeti Casper megjelenése óta a koreai városlakók kedvencévé vált kompakt méretével, stílusos kialakításával és praktikus tulajdonságaival. A legújabb facelift erre a sikerre épít, és számos olyan frissítést vezet be, amelyek fokozzák esztétikai vonzerejét és a vezetési élményt.

A megújult Hyundai Casper számára kifinomultabb és modernebb megjelenést kölcsönöz az első hűtőrács, a fényszórók és a lökhárító dizájnjának frissítésével. A merészebb első kialakításhoz a hűtőrácson mostantól egy sokkal szembetűnőbb, hálós mintázat található, amely kiegészíti az új, karcsúbb Full LED fényszórókat. A jármű hátsó része is finom változásokon esett át, a módosított hátsó lámpákkal és az új lökhárító-kialakítással, amely még több kifinomultságot sugároz.

Belül a Caspert továbbfejlesztett finom anyagokkal és fejlett technológiával frissítették. Az utastér immár ergonomikusabb elrendezéssel és jobb minőségű kárpitozással rendelkezik, ami fokozott kényelmet biztosít mind a vezető, mind az utasok számára. A Hyundai emellett az infotainment rendszert is frissítette és egy 10,25 colos, nagyobb érintőképernyőt tartalmaz, amely továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségekkel biztosítja, hogy a vezetők útközben is kapcsolatban maradjanak. Ezenkívül az új hangulatvilágítási lehetőségek hívogatóbb légkört teremtenek az utastérben.

Az átalakított Hyundai Casper átdolgozott hajtáslánc-opciókkal érkezik, amelyek célja a jobb üzemanyag-hatékonyság és teljesítmény biztosítása. Az új motorkínálat egy frissített, 1.0 literes turbófeltöltős motort tartalmaz, amely egyensúlyt biztosít az erő és a hatékonyság között, így tökéletes a városi vezetéshez. A Hyundai azon is dolgozott, hogy javítsa a jármű felfüggesztési beállítását, még durva városi utakon is simább és kényelmesebb utazást biztosítva.

A Hyundai számára továbbra is a biztonság a legfontosabb, és ez alól a megújult Casper sem kivétel. A frissített modell a Hyundai legújabb SmartSense biztonsági csomagjával került felszerelésre, amely olyan funkciókat tartalmaz, mint az ütközést elkerülő asszisztens (FCA), a sávtartó asszisztens (LKA) és a holttér-ütközést elkerülő asszisztens (BCA). Ezeket a fejlett biztonsági rendszereket úgy tervezték, hogy nagyobb magabiztosságot és nyugalmat biztosítsanak a vezetőknek a városi utcákon való navigálás során.

A megújult Hyundai Casper dél-koreai bemutatása újabb előrelépést jelent a Hyundai számára a versenyképes min crossoverek szegmensében. Korszerűsített dizájnjával, továbbfejlesztett technológiájával és továbbfejlesztett biztonsági funkcióival az új Casper továbbra is sikeres lesz a koreai városi mobilitási piacon. Európai bevezetése nem várható.

Forrás: thekoreancarblog.com

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai is bevezetheti autóiban a fizetős funkciókat

Alapvető értékek - Hyundai i30 1.4 MPi Life teszt

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését