Az új Hyundai Ioniq kiválóan tartja értékét


(Sajtóközlemény) A független autóipari elemző szervezetek Európa-szerte végzett, friss kutatásai kimutatták, hogy a vadonatúj Hyundai Ioniq kiemelkedően jó értéktartást ígér. 

A német és brit piacokon október elejétől forgalmazott Ioniq Hybrid és Electric modelleket Németországban, Olaszországban, Franciaország, Spanyolországban és Hollandiában az EurotaxGlass, Nagy-Britanniában a CAP mérte fel. Az Ioniq Hybrid csaknem az összes európai országban az értéktartási rangsor élén végzett. Az elektromos változat a második legjobbnak bizonyult, értéktartása csaknem megegyezik a legjobb autóéval. 


A Hyundai Ioniq az első olyan gépkocsi a világon, amely egyazon karosszéria-kivitelben elektromos, hálózatról tölthető hibrid, és hagyományos hibrid hajtáslánccal is elérhető. A Hyundai Motor ezen innovatív, újszerű termékfilozófiája demokratizálja az e-mobilitást, és szélesebb körben teszi elérhetővé a csekély vagy nulla károsanyag-kibocsátású közlekedést. Az Ioniq Electric termékelőnyei között kiemelt említést érdemel a modell vetélytársaihoz viszonyított csekély energiafogyasztása, kiváló minősége, tágas belső tere, kiemelkedő gyorsító- és lassítóképessége, valamint a belülről nyíló, fokozott kilátás.


Mindkét modell esetében nagyra értékelték a Hyundai Motor egyedülálló ötéves, kilométer-korlátozás nélküli járműgaranciáját, valamint a nagyfeszültségű akkumulátorra vállalt, nyolc éven vagy 200 ezer kilométeren át érvényes garanciát. Ezen túlmenően az Ioniq Hybrid menetdinamikáját kedvezőbbnek ítélték meg, mint a dízel vagy hibrid vetélytársakét.


„A nagyfeszültségű akkumulátorra vonatkozó, kategóriaelső garanciánk ügyfeleink aggodalmait eloszlatja és versenytársai fölé emeli az Ioniq-ot.” – mondta Thomas A. Schmid, a Hyundai Motor Europe ügyvezető igazgatója. „Az Ioniq Electric tökéletes alternatíva flották számára, hiszen egyetlen feltöltéssel jól használható 280 kilométeres hatótávolságot kínál, míg a gyors töltés fokozottan rugalmas használatot kínál az ügyfeleknek.” 


A kiváló értéktartás mellett az elektromos jármű csekély üzemben tartási költségei is a flottafelhasználás mellett szólnak. Ha ehhez hozzávesszük a kategória legjobb garanciális feltételeit és a versenyképes árat, az Ioniq egyértelműen az egyik legjobb ár-értékkel bíró környezetbarát jármű. A termékcsalád egyik legfontosabb műszaki jellemzője, hogy az Ioniq Hybrid a kategória legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztásával és mindössze 79 g/km Co2-kibocsátással büszkélkedhet.

Forrás: Hyundai Hungary

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei