Újra díjazták a Hyundai modelljeit Ausztráliában


Az Ausztrália Legjobb Autói közé idén ismét három Hyundait választottak be, amellyel a koreai vállalat már 21 alkalommal győzött a díj 17 éves történelme során.

Ausztrália Legjobb Kisautója idén a Hyundai Accent, miközben a modellfrissített i30 Series II Ative benzines változata a 35 ezer dollár alatti kisautók, a Genesis pedig a 70 ezer dollár alatti nagyautók között tudott győzedelmeskedni. Csaknem ugyanilyen sikeresek voltak a Hyundai hobbiterepjárói is, hiszen mind a Tucson, mind pedig a frissített Santa Fe bekerült az 50, illetve 65 ezer dollár alatti kategória legjobb három képviselője közé.


A Hyundai díjnyertes és díjazott modelljei az Ausztrália Legjobb Autói választás zsűrijétől a kiválasztás mindhárom kritériuma, azaz az értékarány, forma és funkció, valamint a teljesítmény alapján dicséretet kaptak.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Ausztrália legnagyobb újautó-értékelési és díjazási programjában autóink ismét kitűntek” – mondta Charlie Kim, a Hyundai Motor Company Australia vezetője. „ Ez a díj nagyon fontos számunkra – még fontosabb vásárlóinknak- mivel azt a valódi felhasználói értékek alapján ítélik oda. Úgy vélem, a Hyundai ezen díjak büszkén vállalat rekordja – köztük az idei év díjai – egyértelmű üzenet vásárlóink felé autóink tökéletes valódi értékéről.” 


Ausztrália legnagyobb újautó-értékelési és díjazási rendszerében minden évben 15 kategóriában határozzák meg az egyes kategóriák győzteseit, miután az Ausztrália 7,4 millió klubtagját képviselő zsűri szigorú tesztelési folyamatnak és értékelésnek veti alá a járműveket.

Az idei győztes, a folyamatosan megújuló és jobbá váló i30 immár hatodik alkalommal érdemelte ki az Ausztrália Legjobb Autója címet, hiszen korábban az előző generáció 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben, majd a második generáció 2013-ban és 2015-ben is legyőzte riválisait. A modell ráadásul állandó tagja a kontinens top 3-as eladási listájának, tavaly szeptemberben és idén júniusban pedig a legkeresettebb modell volt Ausztráliában.

Forrás: fijisun.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei