Hivatalos előzetesen az új Hyundai Grandeur


A Hyundai Motor nyilvánosságra hozta új Grandeur modelljének első hivatalos rajzait, amely alapján az új limuzin jövőbemutató formaterve megőrizte elődei értékeit is.                                  

A Hyundai Motor tradicionális limuzinjának legújabb nemzedékeként a hatodik generációs Grandeur – amely Amerikában és a világ más tájain Azera néven kerül forgalomba – az előző generációk gazdag hagyatékára épül, miközben saját egyéniségével már a jövő modern limuzinjának képét vetíti elénk.     


A vadonatúj Grandeur kifinomult formaterve drámai módon elrugaszkodik közvetlen elődjének stílusától, miközben egyes részleteiben az előző modellekre utalva biztosítja azt, hogy alapvetően a legújabb generáció is azonnal azonosíthatóan Grandeur maradjon. A finom, gyönyörű részletmegoldások láthatatlanul és harmonikusan épülnek be a karosszériába, amely feszes vonalvezetésével kiegyensúlyozott arányokat hordoz.  


A szenvedélyes mozgás jegyében fogant és érzéki, drámai kifejezést közvetítő vadonatúj Grandeur egy új formatervezési irányzat kezdetét jelöli a Hyundai Motor számára. A jellegzetes új kaszkád hűtőmaszk csak az egyik ilyen a számos új prémium stíluselem közül.  


A vadonatúj Hyundai Grandeur Dél-Koreában egy hónapon belül bemutatkozik és ott ezt követően már meg is vásárolható.

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei