Ötmillió autót gyártott a Hyundai Alabamában

Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA) újabb mérföldkőhöz érkezett, amikor a vállalat 17 évvel ezelőtt, 2005 májusában elindult gyártósoráról legördült az ötmilliomodik elkészült autó.

A Hyundai Motor Manufacturing Alabama vezetősége, csapattagjai és különleges vendégei augusztus közepén együtt ünnepelhették az ötmilliomodik legyártott autó elkészültét. A jubileumi jármű a Hyundai legújabb modellje, a Santa Cruz platós kisteherautó volt. A HMMA gyártósoráról ezt megelőzően összesen 2 562 880 darab Sonata, 1 489 568 darab Elantra, 908 779 darab Santa Fe, 36.989 darab Tucson és 1 784 darab Santa Cruz gördült le.    

„Az 5 milliomodik jármű óriási eredményt jelent a Hyundai Motor North America számára” – mondta José Muñoz, a Hyundai Motor globális vezérigazgatója, valamint a Hyundai Motor North America elnök-vezérigazgatója. „Ezt a sikert nem érhettük volna el Alabamában csapattagjaink erős vezetése és elkötelezettsége nélkül. A Hyundai továbbra is befektet a térségben és növekedni fog az egész régióban.”

„A HMMA története mai mérföldkövének elérése nem lett volna lehetséges itt Alabamában az értékes csapattagjaink energiája és lelkesedése, beszállítói hálózatunk megbízhatósága, valamint az állami és helyi önkormányzatok rendíthetetlen támogatása nélkül" – tette hozzá Ernie Kim, a HMMA elnök-vezérigazgatója.

A HMMA nemrég fejezte be azt az üzembővítést, amelynek révén támogatta negyedik és ötödik modellje, a Tucson és a Santa Cruz modellek gyártási bevezetését, és amelyek csatlakoztak a Sonata, az Elantra és a Santa Fe meglévő típusaihoz. Ezen modellek bevezetése tovább javítja a HMMA azon képességét, hogy a piaci igényekhez igazítsa járműgyártását.

„A Hyundai Motor Manufacturing Alabama nemcsak a River vidék, hanem egész Alabama állam szerves tagja” – mondta Kay Ivey, Alabama állam kormányzója. „Nagy örömmel üdvözlöm az 5 milliomodik járművet az államunkban. Alabama az autóipar meghatározó szereplőjévé vált és a mai mérföldkő is bizonyítja, hogy iparági vezetői státuszunkat megőriztük. Gratulálok a HMMA családnak a hihetetlen eredményhez!”

„Nagyon örülök, hogy együtt ünnepelhetem a Hyundai Motor Manufacturing Alabama csapatának tagjaival és vezetésével azt, hogy 5 millió járművet gyártottak itt, Montgomeryben” – mondta Terri Sewell képviselő. „Az elmúlt két évtizedben a HMMA közösségünk alapvető részévé vált és gratulálok, hogy továbbra is elkötelezettek a helyi gazdaság növelése és a keményen dolgozó alabamai polgárok számára munkahelyek teremtése mellett. Sok sikert kívánok nekik ezen jeles alkalomból és az elkövetkező években!”

„Gratulálok a Hyundai Motor Manufacturing Alabamának ahhoz a hatalmas eredményhez, hogy itt, Montgomeryben 5 millió járművet gyártottak” – mondta Steven L. Reed, Montgomery polgármestere. „Ígérem, hogy továbbra is segítjük a HMMA-t és a beszállítói hálózatot a folyamatos sikerek elérésében. Megtiszteltetés, hogy tartós együttműködést alakítottunk ki a Hyundai márkával és hálásak vagyunk közösségünk iránti őszinte elkötelezettségükért.”

„Több mint 15 éve, hogy a Hyundai megvalósította közös álmunkat, hogy megnyitotta első észak-amerikai gyártóüzemét az alabamai Montgomeryben” – mondta Montgomery megyei bizottságának elnöke, Elton N. Dean. „Óriási siker következett és most egy pillanatra szeretnénk azt a csodálatos eredményt megünnepelni, hogy 5 millió járművet gyártottak Montgomery -ben, valamint a hihetetlen csapattagokat, akik ezt lehetővé tették. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Hyundai otthona és a Hyundai család részei lehetünk.” 

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei