Látványos bemutatóval készült a Hyundai az új Pókember mozi bemutatójára

A Hyundai Motor a Sony Pictures nemrég bemutatott Pókember: Nincs Hazaút című filmjének premierjét egy egyedülálló installációt mutatott be, amelyben az autógyártó IONIQ 5 villanyautója játssza a főszerepet.

A teljesen elektromos, középkategóriás crossover, amely a készülő filmben is szerepel, a Sony németországi, pontosabban a berlini Potsdamer Platzon található központjánál került kiállításra, egészen 2022. január 3-ig. A mutatvány kedvéért a Hyundai díjnyertes IONIQ 5 modelljét a Sony Center Berlin mennyezetéről lógatták le a Pókember jellegzetes hálójában. A film az európai mozikban történt december 17-i európai premierje előtt a Hyundai egy integrált marketingkampányt is elindított, amely egy globális TV-reklámot és számos digitális promóciós tevékenységet foglal magában.

„"Ez a szemet gyönyörködtető mutatvány híres szuperhősünk és új autónk találékonyságát is kiemeli egyben” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketing és termékfejlesztési alelnöke. „A Sony Pictures vállalattal együttműködve a Sony Center Berlint választottuk ezen látványos promóció helyszínéül, hogy ízelítőt adjunk a Pókember: Nincs hazaút filmből az európai közönségnek – a korszakalkotó IONIQ 5-tel a főszerepben." 

A mutatvány premierje alkalmából a Hyundai egy rövid videót is közzétett a YouTube-on és más közösségi média csatornákon. A filmben felfedik annak „igaz” történetét, hogy került az IONIQ 5 a berlini Sony Centerben ilyen helyzetbe, valamint azt is, hogy Pókember, Doctor Strange és a MULTIVERZUM milyen szerepet játszott az odaszállításban.

A Hyundai IONIQ 5 a közelmúltban egy másik Hyundai tévéreklámban is megjelent a Spider-Man: Nincs Hazaút megjelenése előtt. A kisfilmben Pókember arra törekszik, hogy tisztázza nevét és előbújik rejtekéből, de rájön, hogy a hálóvetése az egyszintes világban már nem működik. Legjobb barátjával, Neddel New Yorkba utazik egy IONIQ 5 modellben. A két karakter egy nyílt vidéken autózik át a napfényt visszatükröző, futurisztikus megjelenésű középkategóriás crossoverben, miközben tréfálkoznak egymással.

Az IONIQ 5 mind a vásárlóközönség, mind a média részéről nagy visszhangot kapott. A februári bemutatót követő 24 órán belül a Hyundai rekordszámú, 236 ezer érdeklődést regisztrált. Eközben az elmúlt hónapokban a teljesen elektromos, középkategóriás crossover számos elismerést kapott, köztük a közelmúltban elnyerte a 2022-es Német Év Autója címet.

A Hyundai IONIQ 5 mellett a vadonatúj Hyundai Tucson is ebben a filmben debütál Hollywoodban, az autógyártó és a Sony Pictures Entertainment promóciós együttműködésének részeként.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei