Indiában bemutatkozott a Hyundai Venue N Line

A Hyundai Motor India bemutatta népszerű Venue kisterepjárójának legújabb sportos N Line változatát, amely az i20 után immár a másodikként kapta meg az autógyártó sportcsomagját.

A nemrégiben megújult Venue alapjaira építve ez a modell a Hyundai második N Line változata Indiában az i20 N Line után, amely kétféle kivitelben – N6 és N8 – érkezik. A Venue N Line egyetlen hajtáslánccal érkezik – egy 120 lóerős, 172 Nm-es, 1,0 literes turbó-benzinmotorral és a 7-fokozatú DCT-vel párosítva, váltófülekkel. Ezzel eltér az i20 N Line változatától, amely 6 sebességes iMT váltóval is kapható Indiában. 

Viszont csakúgy, mint az i20 N Line, a Venue N Line is kapott néhány mechanikai fejlesztést azért, hogy megkülönböztethesse magát az alapkivitel sportosabb alternatívájaként. Hátul dupla kipufogócsövet kapott, finomított kipufogóvégekkel, a felfüggesztést és a kormányzást pedig a kanyarokban élesebb kezelhetőség és a direktebb hajtás ígérete szerint alakították át. Ezenkívül a Hyundai Venue N Line elöl és hátul is tárcsafékekkel rendelkezik.

A kozmetikai változtatások valóban jellegzetesek a Venue N Line esetében. N Line logót kapott az első lökhárító, átdolgozták első és hátsó lökhárítókat, amelyek vörös alsó díszítést kaptak, vörös betétek díszítik a tetősíneket és újak a 16 colos könnyűfém keréktárcsák, mögéjük pedig vörös első féknyergek is kerültek. Az N Line összesen öt színváltozatban érhető el – három kéttónusú és két monoton színben.

A Venue N Line belső tere ugyanazt az alapelrendezést kapja, mint a normál modellé, azonban itt teljesen fekete belső témát kapott, vörös díszítéssel és az utastérben több felületen elhelyezett N Line logókkal. A Hyundai i20 N Line változathoz hasonlóan a Venue N Line is új, háromküllős kormányt kapott.

A Venue kínálatának SX(O) csúcsfelszereltségű modellváltozatára épülő N8 olyan ellátmányt kap, amelyben széria a 8 colos érintőképernyő Apple CarPlay és Android Auto funkcióval, csatlakoztatott autótechnológia, hangulatfények, elektromos vezetőülés, integrált légtisztító, hangutasítási rendszer, digitális műszercsoport és egy Bose hangrendszer. Alapáron jár egy fedélzeti kamera is többféle rögzítési lehetőséggel.

A Venue új N Line változata 1,216 millió rúpiás (kb. 6 mFt) áron, a csúcskategóriás N8 kivitel pedig 1,315 millió rúpiáért (kb. 6,5 mFt) vihető haza Indiában. Míg a hagyományos Venue a Kia Sonet, a Tata Nexon és a Mahindra XUV300 ellen küzd, a Venue N Line élményközpontú alternatívát jelent a kompakt hobbiterepjárók indiai versenyében.

Forrás: autocarpro.in

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei