A Hyundai az N guruló labor fejlesztési filmjében az IONIQ 5 N is felbukkant

A Hyundai Motor legújabb, nagyteljesítményű N márkájának fejlesztéseiről, az RN22e és N Vision 74 guruló laborokról tudhatunk meg többet, de ebben jelenik meg elsőként hivatalosan a speciális pixeles és kockás zászlós álcafóliát viselő IONIQ 5 N is.

A film páratlan betekintést nyújt az N sportmárka guruló laborjainak fejlesztési folyamatába, amelyek teljes mértékben működőképes járművek és a Hyundai Motorsport úttörő nagyteljesítményű technológiáinak kutatására, fejlesztésére és ellenőrzésére szolgálnak, mielőtt a részegységeket sorozatgyártású modellekben alkalmaznák. Az N márka RM (Racing Midship) belsőégésű motoros guruló laborjainak sorozatát követően a márka a múlt nyáron bemutatott egy új guruló labor palettát, amelyek a következő generációs elektromos járművek fejlesztéséhez nyújtanak segítséget.

Ez az élettel teli film élénken mutatja be a két guruló labor (RN22e és N Vision 74) fejlesztési folyamatát, amelyek előre mozdítják az N márka nagyteljesítményű autóinak jövőjét. Az RN22e guruló labor az N márka első olyan nagyteljesítményű járműve, amely a Hyundai Motor IONIQ 5 és IONIQ 6 alapját is biztosító E-GMP (Electric-Global Modular Platform) padlólemezére épül. A filmben bemutatják, hogyan ötvözi az RN22e az E-GMP platformot és más fejlett technológiákat az N márka teljesítmény-pilléreivel, a kanyarvadászat, a versenypályás képességek és a hétköznapi sportkocsik elérése érdekében. Az RN22e modellen keresztül tesztelik és ellenőrzik az innovatív technológiákat az N márka első akkumulátoros elektromos modelljének közeledő megvalósításához.

Az N Vision 74 egy hidrogén hibrid guruló labor, amely bemutatja az N márka és a nagyteljesítményű járművekről alkotott közép- és hosszú távú elképzeléseit hivatott bemutatni. Az N Vision 74 5 perces gyors feltöltési idővel büszkélkedő, 500 kW-os üzemanyagcellás hajtáslánca, az N márka első tanulmányautójából, az N 2025 Vision Gran Turismóból származik, amelyet a Hyundai 2015-ben mutatott be, és további hét évig fejlesztették. Emellett az N Vision 74 formaterve a Hyundai 1974-ben bemutatott Pony Coupe koncepciójának szellemiségét örökli, amely egyértelműen összekapcsolja a Hyundai Motor örökségét az N márka jövőjével.

A filmben először jelenik meg hivatalosan az IONIQ 5 N álcázott prototípusa, N-specifikus terepmintázatba burkolva, pixelmintával és kockás zászlókkal, ami a vezetési élményt képviseli a villamosítás korszakában. Első megjelenésekor az IONIQ 5 N az RN22e és az N Vision 74 modellekkel körülbelül három másodpercig gurulnak egymás mellett.

„A Hyundai N márka a világ egyik leggyorsabban fejlődő nagyteljesítményű márkája. Minden tervünk jó úton halad, hogy a villamosításról alkotott elképzelésünknek megfelelően valósítsuk meg” – mondta Till Wartenberg, a Hyundai Motor N Brand Management és Motorsport alosztályának alelnöke. „Az RN22e által kiemelt gurulólaborok sikertörténete egy tökéletes előjáték N márkánk legelső akkumulátoros elektromos az IONIQ 5 N modelljéhez, amely hamarosan érkezik." 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei