A Hyundai i10 az Auto Bild olvasói szavazásának győztese

Az Auto Bild szaklap több mint 42 ezer olvasója szavazott „Minden kategória legjobb márkáira”, amelynek kisautó kategóriájában a Hyundai i10-et az ár-érték arány nyertesének választották. 

Az Auto Bild szaklap több mint 42 ezer olvasója szavazott „Minden kategória legjobb márkáira”, amelynek fókuszában azok a jellemzők álltak, amelyek egy erős márkát alkotnak – minőség, dizájn és ár-érték arány. A Hyundai i10 – jelenleg a harmadik modellgenerációjában – a szavazatok 67 százalékával megnyerte az „Ár-érték” kategóriát a kisautó-szegmensben. Ebben a minősítési kategóriában a Hyundai városi kisautója immár ötödik alkalommal végzett az Auto Bild olvasói szavazásán az első helyen. Összességében 14 kategóriában összesen 37 autómárkát értékeltek.

„Ez a díj ismét bizonyítja, hogy a kiskompakt szegmens iránti elkötelezettségünk továbbra is helytálló” – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója. „Az i10 facelift modelljének gyártása még ebben a hónapban megkezdődik. Ez még sportosabb, vonzóbb dizájnt, még fejlettebb biztonsági és kapcsolódási megoldásokat jelent. Meggyőződésem, hogy a frissített i10 modellünkkel még jobban megfelelünk ügyfeleink igényeinek." 

A Hyundai i10 ráncfelvarrott változatának értékesítése még nem kezdődött meg. Az Auto Bild olvasói által díjazott modellhez a 2020-ban bemutatott harmadik generáció, amely nemrég kívül és belül egyaránt dizájnfrissítésen esett át, és most még dinamikusabb külsővel és modern belső tartalommal kerül hamarosan a szalonokba. 

Emellett számos intelligens technológia újdonságként került a fedélzetre, amelyek eddig csak a magasabb járműkategóriákban voltak elérhetőek. A szabványos 4,2 colos műszeregység, USB-C portok elöl és hátul, a 2. generációs automatikus eCall segélyhívó és az éteren keresztüli (OTA) frissítések a vezető és az utasok kényelmét növelik. Az OTA frissítések kiváltják az ügyfél szervizbe látogatását, hiszen a mobilhálózaton keresztül frissítheti navigációs térképeit és az infotainment rendszert. A Bluelink telematikai rendszer egy alkalmazáson keresztül összekapcsolja a járművet és a vezetőt és valós időben szolgáltat olyan információkat, mint például az üzemanyag- vagy parkolóházi költségek.

Az új Hyundai i10 a Smart Sense asszisztensrendszerek tekintetében is sokat fejlődött, további funkciók formájában: a Hyundai kibővítette az autonóm vészfék-asszisztenst, amely a korábbi gyalogosészlelés mellett a kerékpáros észlelést is magában foglalja, míg a sávkövető aktív kormányzási beavatkozással a sávjában tartja a járművet. A járműből való kiszálláskor az utasriasztó figyelmeztet, hogy véletlenül se hagyjanak gyermekeket vagy állatokat a belső térben.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei