Sportruhát kapott a Hyundai Kona Electric

Megjelentek az első hivatalos fotók a Hyundai új Kona Electric modelljének N Line változatáról, így mostantól a teljes Kona paletta elérhetővé vált sportcsomagos változatban.

A Hyundai Kona a vállalat kínálatában az egyik legszélesebb hajtáslánc-kínálattal rendelkezik: az autót akár 1.0 literes 120 lóerős, akár 1.6 literes 198 lóerős turbófeltöltéses T-GDI belsőégésű motoros, 1.6 literes, 141 lóerős fullhibrid változatban, valamint kétféle (48,4, illetve 65,4 kWh) akkumulátorcsomaggal felszerelt tisztán elektromos változatban is meg lehet vásárolni. A benzines és hibrid modelleket már a megjelenéstől lehetett N Line kivitelben is kérni, ehhez csatlakozik most a tisztán elektromos változat is.  

A Hyundai Kona Electric újabb változata a sportosságot a stílussal ötvözi. A dél-koreai márka első tisztán elektromos típusaként a sikeres kompakt kisterepjáró N Line felszereltségi szinttel is elérhetővé válik. Azon ügyfelek számára, akik tisztán elektromos mobilitásra szeretnének váltani, mostantól még több lehetőségük van a személyre szabott jármű kiválasztására. A Hyundai a Kona modellpaletta összes hajtáslánc-változatát – legyen az belsőégésű motoros, hibrid vagy elektromos – sportos N Line kivitelben is kínálja.

A Kona Electric N Line dinamikus megjelenését sportos első és hátsó lökhárítók, stílusos oldalszoknyák és a 19 colos kerekek jellemzik exkluzív kivitelben, amelyet kiegészítve az N Line felirat megerősíti a modell feltűnő megjelenését. Az N Line változat jellegzetesen sportos dizájnját ötvözi a szériamodell bevált tulajdonságaival: ilyen például a kiváló belső térkínálat és a 466 liter űrtartalmú csomagtartó, amelyet a vezető akár 1 300 literesre is növelhet. 

Az utastérben az N Line logóval és vörös kontrasztvarrással ellátott sportülések független, sportos hangulatot teremtenek, miközben a kormányon és a műszerfalon is vörös részletek találhatók. A hangsúly a dinamikus vezetési élményen van a kényelem és a funkcionalitás csorbítása nélkül. Emellett a Kona Electric N Line jellegzetes elemei közé tartoznak az N Line kormánykerék, a fémpedálok és a fekete tetőborítás is. 

Az új Kona Electric előreláthatólag februártól jelenik meg N Line kivitelben a fontosabb piacokon, de hozzánk is várhatóan még a tavasszal elérhető lesz. 

Forrás: hyundai.news

Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei