A Hyundai új laboratóriumot hoz létre Amerikában

A Hyundai Motor bejelentette, hogy a michigani székhelyű kutatási és fejlesztési központjában, a Hyundai America Műszaki Központjában (HATCI) egy új Biztonsági Teszt- és Vizsgálólaboratóriumot (STIL) hoz létre. 

A Hyundai új új létesítménye tovább bővíti a meglévő biztonsági tesztelés és elemzés lehetőségeit. A tervek szerint a labor 2023 őszére készül el, ahol egy helyszíni balesetvizsgáló labor, egy nagyfeszültségű akkumulátor-laboratórium, kriminalisztikai labor, valamint egy 500 méteres pálya és egy járműdinamikai terület (VDA) fog felépülni. A beruházás a járművek problémáinak azonosítása és megelőzése, ütközésbiztonság és az utasok biztonsága terén a Hyundai biztonsági elkötelezettségének fokozására irányul. Az új létesítményberuházás összértéke meghaladja az 50 millió dollárt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy „első a biztonság” elkötelezettségünket egy új Biztonsági Teszt és Vizsgáló Laboratórium (STIL) létesítésével is kiterjesztjük” – mondta Brian Latouf, a Hyundai Motor North America biztonsági igazgatója. „A STIL bővített tesztelési és vizsgálati képességeivel jobban megérthetjük ügyfeleink járművel kapcsolatos problémáit, azonosíthatjuk és kezelhetjük a hibákat, valamint saját, helyszíni laboratóriumunkkal hatékonyabban elemezhetjük a járműrendszereket. A valós adatokhoz hozzáférés felgyorsítja a kategóriájában legjobb biztonsági iroda kialakítását és hatékony biztonsági technológiákat tesz lehetővé ügyfeleink és családjaik védelmére.”

A Hyundai felismerte a gyakorlati biztonsági értékelési folyamatok fejlesztésének értékét és fontosságát. A STIL lehetővé teszi a Hyundai számára, hogy elemezze az adatokat, megértse a problémák kiváltó okát és gyorsan intézkedjen a járművek biztonsága érdekében. A STIL laboratóriumot egy 2020-as rendelet alapjámn a Nemzeti Közlekedési és Biztonsági Hatósággal (NHTSA) együttműködve fejlesztették ki. A Hyundai 26 millió dollárral növelte a szükséges beruházás értékét, ahol körülbelül 150 munkahelyet terveznek megvalósítani.

„A Hyundai America Műszaki Központja (HATCI) izgatottan várja, hogy a michigani kutatás-fejlesztési campusunkon együttműködjön a Hyundai Motor North America-val (HMNA) egy korszerű biztonsági tesztlaboratóriumban” – mondta John Robb, a HATCI elnöke. „A valós értékelések elvégzéséhez helyszíni hozzáférés tovább erősíti ügyfeleink iránti biztonsági elkötelezettségünket és hangsúlyozza a régió iránti elkötelezettségünket.”

A Hyundai Motor Group (HMG) hat kutatással és fejlesztéssel (K+F) foglalkozó központja egyikeként a Hyundai America Műszaki Központját (HATCI) 1986-ban alapították Ann Arborban, Michigan államban. A HATCI a HMG formatervezési, technológiai és mérnöki részlege Észak-Amerikában. Ahogy a HMG megszilárdította pozícióját a világ öt legnagyobb autógyártója között, a HATCI kiterjedt a mérnöki szakterületek erős hálózatára és az üzletközpontú tevékenységek fokozására épülve, hogy ezzel támogassa az észak-amerikai ügyfelek érdekeit. 

Forrás: hyundainews.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei