Bemutatkozott a Hyundai Motorsport idei versenyautója

A Hyundai Motorsport által támogatott BRC Racing Team nyilvánosságra hozta az Elantra N TCR versenyautó dekorációját, amellyel Michelisz Norbi és Mikel Azcona 2022-ben a győzelmekért és a dobogós helyekért fog küzdeni.

A Palazzo Salmatorisból, a BRC Racing Team szülővárosában, az olaszországi Cherascóban közvetített bemutató során Gabriele Rizzo csapatfőnök, valamint Michelisz Norbert és Mikel Azcona pilóták lebbentették fel a fátylat a versenyautó új dizájnjáról. Az eseményen csatlakozott hozzájuk Julien, a Hyundai Motorsport csapatfőnök-helyettese és új Customer Racing menedzserünk, Andrea.

„A cherascói élő show nagyszerű lehetőség volt ügyfelünk WTCR – FIA túraautó-világkupa szezonjának hivatalos elindítására” – mondta Julien, a Hyundai Motorsport csapatfőnök-helyettese. „Az eseményen való részvétel nagyszerű lehetőség volt találkozni Gabriele Rizzóval és a csapat többi tagjával, miközben folytatják a szezonra felkészülést."

A BRC Hyundai N Squadra Corse színskálája a Vásárlói Versenyrészleg csapataitól megszokott piros, sötétkék és „performance” kék színeket tartalmazza. Ahogy az előző négy WTCR-szezonban, Michelisz Norbi idén is az 5. rajtszáma szerepel a Hyundai Elantra N TCR versenyautóján. A Hyundai-jal közös első évében Mikel Azcona a 96-os rajtszámmal folytatja, ami a korábbi versenyek alkalmával már sikert hozott számára.

A leleplezés a BRC Racing Team legfrissebb lépése ebben a zsúfolt előszezonban, miközben a teszteket folytatva felkészülnek a szezon első, májusban a Pau Ville utcai pályán megrendezésre kerülő fordulójára. A csapattal együtt Norbi és Mikel egyaránt el voltak foglalva az Elantra N TCR tesztelésével azokon a pályákon, amelyeket a szezon során meglátogatnak, így már a szezonnyitó hétvégétől kezdve a legjobb helyzetben vannak a verseny-győzelmekhez.

„Számomra a WTCR-bajnoki cím másodszori megszerzése kell, hogy a célom legyen Az Elantra N TCR egy nagyszerű autó, ezt már tavaly óta tudjuk, így nincs okunk kételkedni abban, hogy ezt el is érem." ” – mondta Norbi. „Elég sok tesztet tudtunk elvégezni" – tette hozzá Azcona. „Az elmúlt néhány évben nem volt lehetőségem erre, szóval úgy érzem, nagyon erős pozícióban vagyok a WTCR-szezon kezdetére."

„A Vásárlói Versenyrészleg mérnökeinek támogatásával a BRC Racing Team az elmúlt néhány hónapban néhány fontos tesztet teljesített, amelyek felbecsülhetetlen értékűek lesznek a verseny kezdetekor” – mondta Julien. „A csapat és a pilóták által végzett többletmunka remélhetőleg a csapatok élére teszi majd az autóinkat, amikor a szezon elindul."

Forrás: motorsport.hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei