Hivatalos képeken a Hyundai vadonatúj egyterűje

A Hyundai Motor Indonéziában nyilvánosságra hozta az érkező Stargazer egyterűjének felszereltségét és árait, amelyhez kapcsolódóan néhány fotót is közzétettek az új modellről. 

A Hyundai indonéz képviselete már korábban is bemutatott néhány előzetes fotót az érkező vadonatúj Stargazer egyterű modellről. Ezt most újabb fotósorozattal egészítették ki, amelyen nemcsak az autó külső megjelenése látszik jobban, de az utastérbe is bepillanthatunk. Emellett a gyártó megadta az autó várható felszereltségi szintjeit és az ezekhez kapcsolódó árakat is.    

„Ez a termék innovatív technológiával és a legújabb biztonsági felszerelésekkel rendelkezik, így a Stargazer kényelmes és praktikus családi jármű lehet a hétköznapi mobilitási igényekhez és a hosszútávú utazásokhoz" – mondta Woo-june Cha, a PT Hyundai Motors Indonesia elnök-igazgatója, majd hozzátette, a Stargazer modellt tágas utastérrel és maximális helykihasználásra tervezték, de ennek ellenére a kényelem volt az egyik legfontosabb szempont.

A Délkelet-ázsiai piacokon a Toyota Avanza, a Suzuki Ertiga, illetve a Mitsubishi Xpander modellek ellenfelének szánt Hyundai Stargazer modell már önmagában a megjelenésével is kiemelkedik vetélytársai közül. A Hyundai szerint a Stargazer egy elegáns, egydobozos, egy íves kialakítású típus koncepcióját hordozza magában. A Stargazer frontja esztétikailag nagyon hasonlít a sokkal nagyobb Staria modellhez, miközben a hátsó futurisztikus megjelenését az egységes H alakú LED lámpamegoldás teszi egyedivé. A jármű kerekei nem nagyok, az alapverzióban 15 colos, míg a jobban felszerelt változatokon 16 colos kerekeket találunk.

Az autó belső megjelenésével ez a modell valóban ragyoghat ahhoz képest, amit az ottani piacokon eddig megszokhattak. A Stargazer ugyanis a szokásos második sori padok helyett hatüléses konfigurációban kapható, ahol a második üléssorban két darab kapitányi fotelt helyeztek el. A most közölt képek alapján úgy tűnik, hogy a modell műszerfalát úgy alakították ki, hogy rengeteg tárolóhelyet kínáljon, valamint egyedi műszeregységgel és egy központi érintőképernyővel is rendelkezik.

A Stargazer innovatív jellemzőket és technológiákat hordoz magában. Az egyik ilyen a Hyundai Bluelink, a Hyundai Connected Car Service innovációja, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy okostelefonon keresztül bármikor csatlakozzanak autójukhoz. Ez a funkció korábban már megjelent a Hyundai Creta kisterepjáróban is, amelyet szintén helyben, Indonéziában gyártanak.

A Stargazer egyetlen 1,5 literes négyhengeres benzinmotorral érkezik, amely 114 lóerős teljesítményre és 144 Nm maximális nyomaték leadására képes. Ezt a motort akár hatfokozatú kézi sebességváltóval vagy a vállalat intelligens fokozatmentes sebességváltójával (IVT) is választhatják a vásárlók. 

A Stargazer modell Indonéziában négyféle Active, Trend, Style és Prime felszereltségcsomaggal lesz elérhető. A kéziváltós Stargazer Active alapváltozat ára Indonéziában 243,3 millió rúpia (kb. 6,5 mFt), míg a csúcsfelszereltségű Prime verzió 307,1 millió rúpiába (kb. 8,1 mFt). A Trend, Style és Prime változatban elérhető kapitányi ülésekért további egymillió rúpiát (kb. 265 eFt) kérnek, míg a Stargazer Prmime változat kéttónusú belső kialakításáért 1,5 millió rúpia (kb. 397 eFt) felárat kell fizetni.  

Forrás: topgear.com.ph, otomotif.kompas.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei