A Hyundai és a Kia 2030-ig meghosszabbította a FIFA együttműködését

A Hyundai Motor Group leányvállalatai, a Hyundai Motor és a Kia közösen bejelentették, hogy 2030-ig megújítják a FIFA-val régóta fennálló együttműködésüket, amelynek keretében a csoporthoz nemrég csatlakozott a Boston Dynamics és a Supernal is részt vállal.

A megújult együttműködések a rangos FIFA-versenyek széles körét fogják felölelni, többek között a várva várt 2023-as FIFA Női Világkupa és a 2026-os FIFA Világkupa versenyeket. A Hyundai és a Kia a FIFA részére nyújtott támogatása több mint két évtizeden át ível, amely most új hangsúlyt helyez a női játékok bővítésére és fejlesztésére.

Ennek megünneplésére a FIFA és a Hyundai Motor Group egy aláírási ceremóniát rendezett a FIFa Svájcban, Zürichben található központjában. A FIFA elnöke, Gianni Infantino a Hyundai Motor Group elnökével, Karl Kimmel kötötte meg a megállapodást, amely a partnerek közös elkötelezettségét jelképezi azért, hogy a futball valóban globális legyen.

„„Nagyon örülünk annak, hogy folytathatjuk régóta fennálló együttműködésünket a Hyundai és a Kia vállalatokkal. Az évek során folyamatosan bizonyították elkötelezettségüket a FIFA támogatása iránt és nagyra értékeljük elhivatottságukat a versenyeink általános élményének javítása érdekében” – mondta Gianni Infantino, a FIFA elnöke. „Ahogy együtt lépünk át ebbe az új korszakba, izgatottak vagyunk a Boston Dynamics és a Supernal csatlakozásával előttünk álló lehetőségek miatt. Együtt továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a futballon keresztül egyesítsük a világot.”

„A Hyundai Motor Group nevében megtiszteltetés számunkra, hogy kiterjeszthetjük együttműködésünket a FIFA-val, megerősítve a futball világa iránti régóta fennálló elkötelezettségünket” – mondta Karl Kim, a Hyundai Motor Group elnöke. „Miközben megkezdjük ezt a megújult együttműködést, már alig várjuk, hogy mobilitási megoldásaink és partnermárkáink képességeit globális szinten is bemutathassuk. A FIFA-val közösen arra törekszünk, hogy a futball erejével inspiráljuk és egyesítsük a szurkolókat világszerte.”


A FIFA hivatalos mobilitási partnereiként a Hyundai és a Kia továbbra is kulcsszerepet játszik a zökkenőmentes és hatékony szállítási feladatok biztosításában a FIFA globális eseményein és versenyein. Az autógyártók kiterjedt globális disztribúciós hálózataival átfogó járműválasztékot kínálnak, amely megfelel a FIFA összes szállítási követelményének, lehetővé téve a csapatok, tisztviselők és személyzet zökkenőmentes mozgását.

A csoport leányvállalatai, a Boston Dynamics és a Supernal szintén csatlakozni fognak a FIFA-val megújított megállapodáshoz, izgalmas lehetőségeket biztosítva a jövő mobilitási márkáinak arra, hogy a valóban globális közönség előtt bemutassák szakértelmüket, technológiájukat és fenntartható innovációs megközelítésüket. A Boston Dynamics a csoport elsődleges robotikai leányvállalata, a Supernal pedig a fejlett légi mobilitási cége. Mindkét leányvállalat kulcsfontosságú eleme a Hyundai csoport intelligens és fenntartható mobilitási megoldások szolgáltatójává való átalakulásának, amelynek célja a jövőbeli mobilitási módok fejlesztése.

Forrás:  hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei