Akár 10 éves garanciát vállal a Hyundai Németországban


A Hyundai Németországban ismét új szintre emeli a vevőelégedettséget, amikor mostantól már akár 10 éves kiterjesztett garanciát vállal új autóira.

A Hyundai már korábban is kimagasló garanciális feltételekkel kínálta modelljeit, hiszen az ötéves általános garanciát kilométer megkötés nélkül vállalja, amelyhez erre az időszakra ingyenes segélyszolgálatot és évenkénti átvizsgálást is biztosított. Idén a Hyundai Motor Deutchland ezt az Európára érvényes csomagját megfejelve a segélyszolgálatot az autó életkorától függetlenül 200 ezer kilométerig terjesztette ki.


A német képviselet most azonban ismét előbbre lépett, amikor a kiterjesztett garanciáját többféle választható csomagjával 10 évre emelte. Az újautók vásárlóinak nem szükséges az autó átvételekor rögtön dönteniük, a különböző csomagokat az autójuk gyári ötéves garanciájának utolsó napjáig igényelhetik. A gyári garancia lejárta után az ügyfél választhat a Teljes, vagy a Részegység garancia között. A Teljes garanciacsomag az ötéves gyári garanciát további három évre, azaz az autó nyolc éves koráig vagy 200 ezer kilométeres futásteljesítményéig hosszabbítja meg. 


A Részegység garanciacsomaggal azonban a vásárolt Hyundai modell egyes egységeinek garanciája akár tíz éves időtartamig is meghosszabbítható. Ezek a részegységek a motor, váltó, fékek, a kipufogórendszer, a kormány, az üzemanyag-ellátó rendszer, az erőátviteli rendszer, elektronika, légkondicionáló és biztonsági rendszerek fontosabb elemeire érvényes.


A választott opciótól függetlenül az újautókra vállalt kiterjesztett garancia egy-, két-, vagy hároméves időtartamra az autók nyolcéves koráig megköthetőek. A Részegység garanciacsomag ezen túlmenően a kilencedik és tízedik évre is évente köthető meg. Az ára az autótípusoktól és a választott csomagtól függően 169 (egy évig szóló egyszeri díj a Hyundai i10, i20, i30 és ix20 modellekhez) és 879 (egyszeri díj a Teljes garanciacsomagra 6-8 évig a Hyundai Genesis, Santa Fe és Grand Santa Fe modellekre) Euró között mozognak. Ez az átfogó garancia-kiterjesztés a hamarosan érkező Ioniq modellekre is érvényes, vagyis 8 év Teljes és 10 éves Részegység garancia kérhető rá.


A nagyvonalúan kiterjesztett garancia alapja a Hyundai legjobb minőség és tartósság elérése iránti fáradhatatlan törekvése, ami már a járműfejlesztéskor megkezdődik. A tartósságot a vállalat Nürburgringen található fejlesztőközpontjának tesztprogramja szavatolja, amelynek keretében minden új modell legalább 480 kört tesz meg a versenypályán, vagyis kereken 10 ezer kilométeren keresztül a legnehezebb körülmények között vizsgáznak az autók. Minden egyes ilyen megtett tesztkilométer időjárástól és autótípustól függően tíz vagy tizenötszöröse annak a terhelésnek, amit a szériamodelleknek a mindennapi közlekedés során el kell viselniük. Nincs még egy olyan autógyártó, amely ilyen intenzíven és átfogóan tesztelné autóit a Nürburgringen, amelynek eredményeként a vásárlók nyugodtak lehetnek választott autójuk tartósságával kapcsolatban.  


Ezen átfogó garanciaprogramból a Hyundai haszonjárművei is részesülnek, így a H-1 és a H350 modellek az első három évben kilométerkorlát nélküli teljes körű garanciát élvezhetnek, amelyet egy vagy két évre meghosszabbított kiterjesztett garancia, valamint az autó tíz éves koráig évente meghosszabbítható Részegység garancia egészíthet ki.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei