Bevásárlóközpontban nyitott Motorstúdiót a Hyundai


A Hyundai Motor Korea legújabb plázájában szeptember közepén nyitotta meg legújabb Motorstúdióját, amelynek központi témája az Ioniq projekt.

A Szöulban és Moszkvában már működő Hyundai Motorstúdió mintáját követve a fővárostól mintegy 30 kilométerre fekvő Hanam városában felépült bevásárlóközpont 442 négyzetméteres bemutatóterme különleges lehetőséget nyújt a látogatóknak arra, hogy a Hyundai márkaélményét innovatív megoldásokkal éljék át. A Motorstúdió egy vadonatúj kulturális központban található, ahol vállalati székhelyek és egy bevásárlóközpont is várja a látogatókat.    

A Hyundai Motor azért építette fel első Motorstúdióját Szöulban, hogy az ügyfelek felfedezhessék az autókat és a kultúrát és olyan kísérleti és kreatív teret hozzanak létre, ahol az emberek egy teljesen új és inspiráló környezetben, zenével és interaktív kiállításokkal tapasztalhassák meg az autózás világát. Ez a szemlélet folytatódott a moszkvai Hyundai Motorstúdióban is, ahol az inspiráció és az innováció által tapasztalhatják meg, milyen fontos szerepet játszik az autó a mindennapi életben.  


Most pedig a Hyundai Motorstúdió Hanam megnyitásával a Hyundai Motor a jövő mobilitásának témáját igyekszik az Ioniq projekt által bemutatni. A jövő mobilitásának innovációs változásain keresztül az Ioniq Projekt egy olyan hosszú távú kutatás-fejlesztési projekt, amely jobbá teszi a Hyundai vásárlók életét.  

„A Hyundai Motorstúdió Hanam lehetővé teszi számunkra, hogy a Hyundai Motor jövőbeli technológiáit és kutatási eredményeit ügyfeleinknek közvetlenül kommunikáljuk” – mondja Won-Hong Cho, a Hyundai Motor alelnöke. „Továbbra is folyamatosan új és innovatív kiállításokat tervezünk ezen a helyen.”  


Az Ioniq Projekt víziójának, a „Mobilitás szabadsága” bemutatására egy hatalmas médiafal borítja a bemutatótermet azért, hogy ezzel hangsúlyozza a természet és szabadság erejét. A falakra vetített képek a szabad és innovatív jövőbeli mobilitást kommunikálják, amely túlmutat az idő és tér korlátain is.     

A Hyundai Motorstúdió Hanamban a látogatóknak bemutatják az Ioniq modellek hibrid és elektromos változatait, amely nemcsak egy autó, de egy „vezetési eszköz” is. Egy interaktív, művészi kialakítású töltőállomás segítségével a látogatóknak lehetősége van azt is megtapasztalni, milyen könnyű az Ioniq Electric otthoni töltése.


Emellett egy félbevágott Ioniq Electric modell láthatóvá teszi az autó meghajtási rendszerét is, amellyel a látogatók könnyebben megérthetik az elektromos autók működését. Továbblépve, a Design Stúdióban a látogatók megnézhetik és megtapinthatják az Ioniq külső és belső burkolatait, kiválaszthatják a nekik tetsző Ioniq modellt, próbára vihetik – anélkül, hogy meg kellene azt venniük.  
A látogatókat a Hyundai Motor képzett „Gurui” segítik, akik az autóipari kultúra szakértői. Őket a különleges kialakítású „Guru Bár”-ban érhetik el, hogy vezessék és tájékoztassák a látogatókat.

A Hyundai Motor az Ioniq Projekten keresztül a „mobilitás szabadságát” kívánja elérni négy kulcsfontosságú irányával – bárhol és bármikor erőfeszítés nélkül elérhető mobilitás szabadsága; a mozgás közbeni mindennapi élethez kapcsolódás szabadsága; a kényelmetlenség és balesetmentesség szabadsága és a környezetszennyezés és energiaválság nélküli szabadság.   

Forrás: globalpr.hyundai.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei