A Hyundai együtt ünnepel a 20 éves Legoland élményparkkal

A Hyundai a németországi Legoland hosszú távú partnereként számos tevékenységgel ünnepli együtt a Legoland 20. születésnapját a bajorországi Günzburgban. 

A Hyundai Motor Deutschland GmbH több mint tíz éve a Legoland autóipari partnere, ezért rendszeresen meghívja a Hyundai tulajdonosokat és családjaikat az élményparkba. Május elején az Augsburg és Ulm között található vidámparkban rendezték meg  Hyundai családi napokat, amelyre a Hyundai Motor Deutschland GmbH 10 ezer darab ingyenes jegyet sorsolt ki a Hyundai tulajdonosok között.

„A járvány elmúlt két éve után különösen nagy öröm számunkra, hogy a Legoland Parkkal kötött együttműködésünk révén a hétköznapi életen kívüli életminőség terén hozzáadott értéket kínálhatunk ügyfeleinknek. Hagyományos családi napjaink a vidámparkban különösen a családok számára üdvözlendő változás" – mondta Jürgen Keller, a Hyundai Motor Deutschland ügyvezető igazgatója.


Az érdeklődők már a következő Hyundai Családi Napokra is készülhetnek, amelyre szeptember 17-én és 18-án kerül sor. Ezekre a Hyundai ismét ingyenjegyeket fog kisorsolni. A márka alternatív meghajtásokkal és fenntarthatósággal kapcsolatos speciális kampányai, valamint hullámvasút és különféle tematikus világok, valamint több mint 60 attrakció és több ezer, több mint 55 millió LEGO® kockából készült modell várja a látogatókat.

A május 14-15-én megrendezett hétvégi rendezvényen a Hyundai egy különleges kampánnyal nyűgözte le a Legoland látogatóit, amelynek középpontjában a Hyundai IONIQ 5 és Spot robot állt. Ez az agilis négylábú robot egy másik területet képviseli, amelyben a Hyundai is részt vesz: a robotikát. Spot egyfajta lábakon járó drón, ami szállítási feladatokhoz, vagy nehéz karbantartási és vezérlési feladatokhoz használható zárt vagy veszélyes környezetben. A Legoland területén Spot apró trükkökkel örvendeztette meg a gyerekeket és a felnőtteket. A látogatók emellett saját szemükkel is megbizonyosodhattak arról, hogy az IONIQ 5 egyedi arányaival különösen vonzó lehet a családok számára.

A jubileumi szezon számos napján egy nagy Legoland felvonulás is várja szeretetreméltóan kialakított tematikus járművekkel, amelyek megdobogtatják a gyerekek szívét. A Hyundai egy speciálisan becsomagolt IONIQ 5 járművel kíséri a felvonulást. A Legoland Parádé szinte minden nap látható a parkban a jubileumi szezonban. A felvonulás jó idő esetén 16 órakor kezdődik, de rossz időben sajnos nem kerülhet rá sor. 

Amíg a szülők közelebbről is szemügyre vehetik a Hyundai IONIQ almárkájának első, teljesen elektromos járművét, a 3 és 13 év közötti gyerekek hagyományosan a családi park két népszerű Hyundai autósiskolájában szerezhetik meg első vezetési élményüket. Ott a nagyobb gyerekek hét éves koruktól a Hyundai Legoland jogosítványát is megszerezhetik. A LEGOLAND Deutschland Resort 2022. november 6-ig minden nap 10 és 18 óra között tart nyitva. Hétvégén, iskolai szünetekben és munkaszüneti napokon hosszabb nyitvatartási idő van. 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai is bevezetheti autóiban a fizetős funkciókat

Alapvető értékek - Hyundai i30 1.4 MPi Life teszt

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését