A Hyundai lett az Autodrom Most versenypálya fő támogatója

A dél-koreai Hyundai autógyártó cseh képviselete Csehország legnépszerűbb versenypályájának, az Autodrome Most pálya általános partnerévé vált, amelyről nemrég a helyszínen tartott sajtóeseményen számoltak be. 

A Hyundai márka a következő három évre a Most pálya általános partnerévé válik. A versenypálya többek között a WorldSBK világbajnoki sorozat egyik állomása, amelyet a dél-koreai autógyártó is szponzorál. A Hyundai Janík Motorsport partnercsapat is rendszeres résztvevője láthatjuk a TCR Eastern Europe sorozatnak, és végül, de nem utolsósorban, a Hyundai Motor Manufacturing nošovicei üzeme is ezen a pályán teszteli és fejleszti a Hyundai modelleket.

Az idei évtől a Most versenypályát a Hyundai sportmodelljeit ábrázolva az N sportdivízióra jellemző, világoskékbe öltöztetett főtorony uralja. A együttműködéshez egy újratervezett híd is hozzátartozik a célegyenes végén, amely a pálya nyitókanyarjához vezet és mostantól a "Hyundai N Kanyar" nevet viseli. A Hyundai márka bemutatását ezt követően számos további, halványkék színű terület egészíti ki a márka és az N sportrészleg logóival. 

Ebből az együttműködésből emellett a Hyundai vásárlói is profitálnak – aki bármilyen nagyteljesítményű N modellt vásárol, az automatikusan egy utalványt kap egy félórás tréningre a Most-pályán, ahol biztonságosan próbára teheti autója sporttudását. 

„Az Autodrom Most és a Hyundai nemcsak a motorsport iránti szenvedélyében osztozik, hanem állandó erőfeszítéseket teszünk a fejlődésre és a fejlesztésre” – mondta Josef Zajíček, az Autodrom Most igazgatóságának elnöke. „A Most Autodrom jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, és örülünk, hogy a Hyundai vásárlói pályánkon tesztelhetik sportmodelljeiket. Természetesen örömmel várunk mindenkit az egyik legjobb sportvállalatunknál” 

A Hyundai modelljei is a pálya hivatalos autóivá válnak – a mobilitást a morva-sziléziai Nošovicében gyártott Hyundai Tucson hobbiterepjárókkal, köztük hibrid vagy plug-in hibrid változatokkal biztosítják. Emellett viszont a nagyteljesítményű Hyundai i30 N és a Hyundai Kona N is pályára lép.

„A motorsport ma már DNS-ünk szerves része, ezért örülök, hogy a cseh piacon egy olyan híres márkával egyesíthettük erőinket, amely igazán gazdag hagyományokkal rendelkezik a motorsport világában. Meggyőződésem, hogy ügyfeleinknek sok felejthetetlen élményben lesz része ezen a gyönyörű pályán” – mondta Martin Saitz, a Hyundai Motor Czech vezérigazgatója.

Forrás: auto-mania.cz

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei