Az új Hyundai Sonata Bose hangrendszerrel érkezik


A Hyundai Motor folyamatosan szivárogtatja a vadonatúj Sonata generációval kapcsolatos részleteket, így most azt is elárulták, hogy új modelljüket Bose hangrendszerrel is felszerelték.

A Hyundai Motor közleményben jelentette be, hogy a vállalat együttműködési megállapodást kötött a prémium audiorendszereket gyártó Bose amerikai vállalattal, amelynek értelmében utóbbi csúcsminőségű hangrendszereket szállít a Hyundai népszerű középkategóriás limuzinjához. A Sonata modell legújabb, nyolcadik generációját még ebben a hónapban bemutatják a Hyundai hazai piacán, míg a globális értékesítés később kezdődik. 


Az új Hyundai Sonata legmagasabb felszereltségű Inspiration változatához alapáron jár a Bose 12 hangszórós rendszere, azonban a közlemény szerint a kiegészítő felárért a többi változathoz is elérhető lesz. A Hyundai általában a Harman Kardon és Lexicon hangrendszereket használta eddig járműveiben. 


A most érkező Sonata egy teljesen új modell, amely a típus 2014 márciusában bemutatott előző generációját váltja fel. Az új autó négyféle modellváltozatban érkezik – egy hibrid és három benzines modell lesz elérhető, köztük az új 2.0 literes SmartStream, egy 1.6 literes turbófeltöltéses T-GDI erőforrás, valamint egy cseppfolyós földgáz-befecskendezéses LPi változatban. A jelenlegi Sonata is hasonló motorpalettával volt elérhető, de kiegészült egy konnektoros hibridverzióval is.  

Az új Sonata alapváltozatát 23,5 millió vonért (kb. 5,8 mFt) kínálják Dél-Koreában. További részleteket várhatóan az új Sonata hivatalos premierjén tudhatunk meg a modellről. 

Forrás: en.yna.co.kr

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését