Mostantól bármit viselhetnek a Hyundainál


A Hyundai csoport trónörököse, Eui-sun Chung hatalmi pozíciójának legszembetűnőbb jele, hogy a fiatalosabb, trendibb megjelenést alátámasztva március elejétől akár farmert és pólót is viselhetnek az autógyártó irodáiban.

A Hyundai Motor szöuli központjának munkatársait február végén értesítették arról, hogy márciustól kezdődően szabadon választhatják meg irodájukban viselt öltözéküket. Ellentétben a Hyundainál időszakosan előforduló „nyakkendőmentes” napokkal, a Hyundai új öltözködési utasítása semmilyen különleges szabályt vagy útmutatást nem tartalmazott.  A szabad öltözék a Hyundai irodákban dolgozó összes munkatársra vonatkozik, ám a gyárakban dolgozók a biztonsági előírások miatt ezalól kivételt képeznek.  

Habár nyilvánvalóan időbe fog telni, amíg a formális öltönyök viseléséhez szokott munkatársak hozzászoknak az új szabályozáshoz és az öltözködési szabadsághoz, iparági források szerint az intézkedést hamarosan a Hyundai leányvállalataira is kiterjesztik.


A Hyundai csoportot már régóta jóval konzervatívabb koreai vállalatnak tartják, mint a legtöbb más tradicionális termelővállalatot, beleértve a hajógyárakat és az acélgyárakat is. Éppen ezért ahogyan a digitális technológia egyre fontosabbá válik az autóiparban, a vállalat igyekszik mobilitás-technológiai vállalattá újrapozícionálni saját magát.

A Hyundai Motor Group ügyvezető alelnöke, Eui-sun Chung újévi beszédében is hangsúlyozta, a vállalat felgyorsítja a megosztott gazdaságra, a mesterséges intelligenciára és az okos mobilitásra fordított befektetéseit azért, hogy ezzel is lépést tartson az iparág radikális paradigmaváltásával.  

Forrás: koreajoongangdaily.joins.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését