Nexot vezet új filmjében a Hyundai vezére


A Hyundai Motor tavaly ősszel kinevezett ügyvezető alelnöke első alkalommal vett részt egy Hyundai reklámfilmben, amelyben egy üzemanyagcellás önvezető Nexo modellben igyekszik munkahelyére. 

A Hyundai Motor Group ügyvezető alelnöke, Eui-sun Chung elsősorban a vállalat fiatal munkatársainak üzenve egy meglepetésfilmet készített. A filmben ő maga szerepel, amint egy önvezető Nexo volánjánál ül, amelynek üzemanyagcellás és önvezető technológiája kulcsfontosságú tényező a Hyundai csoport jövőbeli növekedéséhez. 


A filmen az ügyvezető koreai nyelven szól az autógyártó középvezetői munkatársaihoz. Ezek után Chung termoszból kávét iszik és ellenőrzi fontos e-mailjet telefonján, miközben az autó önvezető üzemmódban hajt. Miután bemutatja a Nexo önvezetési képességeit, a 48 éves vezető dicsérve az autót a nézőkhöz szól, azt kérdezve: „Ki készítette ezt a remek autót?” 


A film végén Chung munkatársaihoz szólva elmondja, hogy a Hyundai Motor arra törekszik, hogy jóval több legyen, mint egyszerű autógyártó. A vállalat üzletpolitikája szerint a Hyundai egy „okos mobilitási megoldásokat kínáló szolgáltató” kíván lenni – és ezzel egy olyan piac élére kíván állni, amely a hirtelen változó technológiák között alapvető átalakuláson megy keresztül. 


„Pontosan tudom, hogy a Hyundai és Kia márkáknál dolgozó munkatársaim egy része aggódik a vállalat jövője miatt” – mondja. „Ahhoz, hogy ezekben a nehéz időkben megtaláljuk a lehetőséget egy fényesebb jövő megteremtésére, mindannyiunknak változnunk kell és keményen kell dolgoznunk ezért.”


Forrás: koreaherald.com

Dönci Hyundai Blogja már a Facebookon is! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését