Hivatalos előzetesen a Hyundai új miniterepese


A Hyundai Motor India nyilvánosságra hozta új videókampányának első filmjét, amely a vállalat új miniterepjáróját követhetjük India különböző térségeibe. 

Az állítólag Styx néven megjelenő új szabadidő-autó a vállalat Chennaiban található összeszerelő üzeméből indul útnak. A Hyundai szerint a több filmből álló kampányban a vállalat új termékének olyan tulajdonságaira fókuszálnak, mint a teljesítmény, vezethetőség és kényelem. A 4 méternél is rövidebb kisautót a Hyundai globális modellként fejlesztette, ám az indiai leányvállalat a bevezetés előtt azt a helyi időjárási ás útviszonyokhoz, valamint az indiai vásárlóközönség igényeihez igazította


A közleményük szerint a filmsorozat révén bemutatjék az új modell vezetési képességeit nagy tengerszint feletti magasságokban és extrém időjárási körülmények között is, megmutatva ezzel az autó karakterét, erősségeit és képességeit is. Ebben nagy szerepet kap a Hyundai indiai leányvállalata által készített jól bevált 1.4 literes CRDi dízelmotor, amely mellett újdonságot jelent a vállalat 1.0 literes T-GDI benzinese. Utóbbit most először használják egy indiai modellben. 

A videón már kivülről is jól látszik, hogy az autó igazi prémiumkategóriás felszereléseket kap majd, mint amilyen a filmben is megjelenő napfénytető, az autó sziluettje pedig nagyon hasonló az indiai piac eddig slágerének, a Hyundai Creta modell megjelenéséhez. Elöl látszik a jellegzetes kaszkád hűtőmaszk és a Konáéhoz hasonlóan kettéosztott fényszórók. 


Az új mini SUV megjelenésével a Hyundai olyan modelleknek állít konkurenciát, mint a Mahindra XUV300, a Ford EcoSport, a Tata Nexon, a Honda WR-V és a Maruti Suzuki Vitara Breeza. Az új Hyundai modell április 17-én debütál Indiában és ezzel párhuzamosan a New Yorki Autószalonon is kiállításra kerül.


Forrás: motoringworld.in

Dönci Hyundai Blogja a Facebookon és az Intagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését