Érkezik a Hyundai IONIQ 7 előzetese

Láttuk már a Hyundai IONIQ 5 és IONIQ 6 villanyautók koncepcióváltozatát, most pedig a Concept 45 és a Prophecy tanulmányautók után érkezik a SEVEN, ami az IONIQ 7 elektromos nagyterepjáró formavilágát vetít előre. 

A Hyundai Motor ma bemutatta a kecses és tágas SEVEN tanulmányautója első előzetesét, amely egy tisztán elektromos hobbiterepjáró-koncepcióként a hónap végén a Los Angelesi AutoMobility kiállításon fog bemutatkozni.

A SEVEN a Hyundai Motor jövőbeli formatervezési és technológiai innovációját igyekszik megragadni az elektromobilitás korszakában és egyúttal egy vadonatúj hobbiterepjáró modellre is utal, amely a vállalat dedikált akkumulátoros elektromos járműveit magában foglaló IONIQ modellcsaládba érkezik.

Az előzetes fotók a belsőégésű motorok korszakának hagyományaitól merészen eltérő, funkcionális kialakítást követő formát mutatnak be. A SEVEN világítási architektúráját a Parametrikus Pixelek, az IONIQ márka egyedi formatervezési identitása határozza meg, amely összekapcsolja az analóg és digitális érzelmeket.

A SEVEN belső kialakítása a Hyundai Motor első elektromosnak tervezett IONIQ 5 modelljében bevezetett térinnovációt elmélyítve prémium és személyre szabott lounge-hangulatot sugall. A fenntartható anyagokból berendezett bútorok kifinomult, környezetbarát mobilitási élményt kínálnak, amely a vásárlók változó életmódját tükrözik.

A Hyundai Motor SEVEN tanulmánya a Los Angelesi AutoMobility kiállítás sajtótájékoztatóján, november 17-én mutatkozik be a nagyközönségnek, majd november 19. és 28. között marad megtekinthető a Los Angelesi Kongresszusi Központban.

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei