Nyolc díjat kapott a Hyundai a Carbuyer Év Autója szavazásán

A Hyundai Motor összesen nyolc díjat gyűjtött be három modelljével a brit Carbuyer magazin 2022-es Legjobb Autó Díjai és a 2021-es News UK Motor Díjai között.

Az elismert modellek között szerepel a vadonatúj Hyundai Tucson is, amelyet a Carbuyer az Év Autójának választott. A rangos cím mellett a Tucson modellt a „Legjobb Családi Autó” és a „Legjobb Hibrid Autó” kategóriában is elismeréssel jutalmazták. 

A Hyundai Tucson számos felszerelésével és kiválóságával nyerte el ezen három elismerést. A kompakt hobbiterepjáró a szegmensében legszélesebb körű elektromos hajtáslánc-kínálattal kapható, beleértve a hibridet, a plug-in hibridet és a benzines 48 voltos lágyhibrid opciókat is. Kifinomult, mégis masszív kialakítású, amely könnyedén ötvözi a teljesítményt és a hatékonyságot. Ezenkívül a Tucson kategóriájának legjobb biztonsági funkcióit kínálja, mint például az első ütközés-elkerülő asszisztens (FCA) és a holttér-ütközés-elkerülési asszisztens (BCA).

„A többszörös díjnyertes Hyundai Tucson egyben a Carbuyer Legjobb Családi Autója, valamint a 2022-es év Legjobb Hibrid Autója is” – mondta Richard Ingram, a Carbuyer szerkesztője. „Imádjuk vezetni, praktikus és könnyű vele együttélni, a hibrid hajtásláncoknak köszönhetően olcsó is. A Tucson egyszerűen a legjobb új autó, amellyel az egész év során utaztunk – így lett a Carbuyer Év Autója díjának összesített győztese." 

A 2022-es Carbuyer Legjobb Autó Díjai szavazáson a Tucson mellett az Hyundai i20 N modellt a „Legjobb Forró Ferdehátúnak”, a teljesen elektromos Hyundai IONIQ 5 villanyautót pedig a „Legjobb Cégautónak” és a „Legjobb Családi Elektromos Autónak” választották meg.

„Szemtanúi voltunk, hogy az elektromos autók versenye jelentősen továbbfejlődött az elmúlt 12 hónap során, az IONIQ 5 pedig bizonyítja, milyen messzire jutott a piac” – tette hozzá Richard Ingram. „Nemcsak kinézetében futurisztikus, hanem nagy hatótávolságában és rendkívül gyors töltésében is élvonalbeli, miközben tágas utastere és bőséges ellátmánya ragyogóan élhető autóvá teszi." 

A Carbuyer szakértői csapata szigorúan tesztelte az egyes modelleket, és a költségeket, a teljesítményt, a kényelmet, a biztonságot és a praktikusságot figyelembe véve Ítélte meg a nyerteseket a piacon lévő riválisokkal szemben. Ráadásul a 2021-es News UK Motor Díjátadón az IONIQ 5 elnyerte az „Év Legjobb Autója” címet is – legyőzve az Aston Martin V12 Speedstert és a Maserati MC20-at – és az „Év Autóipari Innovációja” címet relaxációs ülései és a Vehicle-to-Load (V2L) technológiájának köszönhetően.

„Az IONIQ 5 külső kialakítása az, ami azonnal felkelti a figyelmet, de a belső innováció az, ami igazán lenyűgöz” – mondta Will Dron, a Driving.co.uk szerkesztője. „Számos autógyártó beszél arról, hogy ’társalgó-stílusú utaskabinokat’ szeretne létrehozni új autóiban, de a Hyundai az első, amely valóban megvalósította ezt a koncepciót egy szériagyártású autóban, szuper kényelmes fektethető ülésekkel, amelyek a vezetés szüneteiben lehetővé teszik a pihenést. A Vehicle-to-Load technológia pedig az IONIQ 5 modellt kerekeken gördülő erőforrássá alakítja, amely változatos szabadtéri tevékenység lehetőségeit nyitja meg az e-kerékpárok töltésétől kezdve a lámpák és készülékek tápellátására táborozás közben. Mindkettő olyan újítás, amelyet más autógyártók kötelesek lesznek követni a közeljövőben." 

„Ezek a díjak is megerősítik, hogy modelljeink legújabb generációja vezető szerepet tölt be az európai autópiacon” – mondta Michael Cole, a Hyundai Motor Europe elnök-vezérigazgatója. „Különösen az elektromos modelljeink a legfejlettebbek és támogatják erőteljes növekedésünket. Az N almárkánk szintén meghatározó szereplővé vált saját szegmenseiben." 

Forrás: hyundai.news

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését

2024 új Hyundai és Kia modelljei