A Hyundai Nexo és a BTS világítja be a Broadway-t


A Hyundai Motor a fenntartható mobilitás iránti elkötelezettségét egy olyan, a világhírű BTS fiúbanda és a NEXO üzemanyagcellás autó főszereplésével készült öt perces filmben mutatják be, amit a New Yorki Times Square-en mutattak be. 

A Hyundai hidrogénes kampányának részeként az együttműködés keretében megvalósult filmet a Marriott Hotel  előtti digitális hirdetőtáblán jelenítik meg. A filmben szereplő BTS zenekar is részt vesz a Hyundai hidrogénes kampányában, amelynek részeként korábban 62. Grammy gálára is egy Nexo modellel érkeztek.  


A mostani filmekben a BTS hét tagja egyenként, kézzel írt üzenetekben fogalmazzák meg, mit is jelent számukra az anyatermészet és a környezetvédelem, amit erdő, az ég, a hó és a hullámok képei színesítenek. Az üzeneteket a Hyundai Nexo képei követik, amivel a vállalat fenntartható mobilitási megoldásokba történő beruházásait és a hidrogén-társadalom fejlődésének felgyorsítását célzó elképzelésüket reprezentálják.  

 „Ezzel a lenyűgöző filmmel a Hyundai Motor a fenntartható mobilitás és a környezetbarát életmód iránti elkötelezettségét kívánja hangsúlyozni" – mondta Wonhong Cho, a Hyundai Motor ügyvezető alelnöke és marketing igazgatója. „Arra biztatjuk ügyfeleinket, rajongóinkat és az embereket a világban, hogy merítsenek inspirációt a filmekből, hogy harmóniában éljenek a természettel."


A Hyundai Motor különböző médiafelületein február végétől feltöltött kisfilmek mellett április végéig a rajongók az egyedi Instagram-fiókjaikon a #MyCleanNature és a #BecauseofYou hashtagekkal is feltölthetik saját képeiket a természet védelme témájából, amelyekkel különféle ajánlatokat és díjakat nyerhetnek.


Forrás: hyundai.com

Dönci Hyundai-KIA Blogja a Facebookon és az Instagramon! Hírek, fotók, videók és még több Hyundai! Csatlakozz Te is! Katt!
Beszélgetnél a Hyundairól vagy tanácsra lenne szükséged? Gyere és csatlakozz Te is a Dönci Hyundai Univerzumához! Itt biztosan megtalálod a választ! Katt ide!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A világ legviccesebb Hyundai kereskedése lett a hatvani Prémium Autóház Kft.

A Hyundai i30 megkapta második ráncfelvarrását

A Hyundai leállítja két dízelmotorjának és motoralkatrész-gyárainak termelését